Home SPORTS NEWS Παρέσυρε την Ονδούρα η Βραζιλία (video)

Παρέσυρε την Ονδούρα η Βραζιλία (video)


Mε πέντε γκολ φιλοδώρησε η Βραζιλία την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση των δύο χωρών στο Μαϊάμι. Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι έδειξε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της, διευρύνωντας παράλληλα το αήττητο σερί της.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Καραϊβικής ξεκίνησε καλύτερα, η Βραζιλία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, με το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 21ο λεπτό ο Παουλίνιο έκλεψε τη μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Μπερνάρντ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία ήταν…σίφουνας. Ο Ντάντε διπλασίασε το σκορ μετά από φάουλ του Νεϊμάρ. Το τρίτο γκολ των Νοτιοαμερικάνων ήρθε στο 65 από τον Μαϊκόν ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια με Ρομπίνιο και Παουλίνιο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γουίλιαν ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρομπίνιο είχε δοκάρι και το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος οι Βραζιλιάνοι. Με τρία τακουνάκια από τους Ραμίρες, Ρομπίνιο και Χουλκ η Σελεσάο έγραψε το 5-0.

Η Βραζιλία θα συνεχίσει την περιοδία της στη Βόρεια Αμερική καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο Τορόντο τη Χιλή, ακόμα μία χώρα που προκρίθηκε στα τελικά.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr