Home SPORTS NEWS «Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη»

«Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη»


“Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη”, έχει τίτλο πρωτοσέλιδο κομμάτι της διαδικτυακής l’équipe στην έκδοση της Τρίτης που υπογράφει ο Σιρίλ -Ολίβ Μπερτέ.

Οι Γάλλοι έχουν στραμμένη την προσοχή απόψε στο stade de France όπου οι “Bleu” δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στην Ουκρανία καθώς χρειάζονται καθαρή νίκη με 3 γκολ για να ανατρέψουν το 2-0 της ήττας τους την Παρασκευή στο Κίεβο, ωστόσο οπως και η υπόλοιπη Ευρωπαική ποδοσφαιρική κοινότητα δεν μπορούν να παραβλέψουν την “φρενίτιδα Μήτρογλου” και τη διεθνή “πρεμούρα” για τον 25χρονο ερυθρόλευκο στράϊκερ που γαζώνει με ασύλληπτο ρυθμό τα αντίπαλα δίχτυα.

Η l’équipe υπογραμμίζει τη μετάλλαξη της εθνικής μας ομάδας η οποία στο πρώτο νικηφόρο παιχνίδι με τη Ρουμανία, χάρις στο φαινόμενο Μήτρογλου, σκόραρε 3 γκολ μετά από 13 παιχνίδια, και στη συνέχεια παραθέτει το χορό των προτάσεων, προθέσεων και της άκρατης φιλολογίας γύρω απο τους μνηστήρες του σούπερ φορμαρισμένου Έλληνα γκολτζή.

Αναφέρεται αρχικά πως ο Ολυμπιακός συζητά με τη Μπράγκα για πώληση με ταυτόχρονη απόκτηση από τους Πορτογάλους του 26χρονου φορ Εντερ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Έλληνα πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος στο πρόσωπο του οποίου βλέπει το διάδοχο του Λεβαντόφσκι.

Ταυτόχρονα η γαλλική έκδοση επικαλείται το δημοσίευμα της il Giornale για το έντονο πρέσινγκ της Ίντερ που επιθυμεί διακαώς να εντάξει άμεσα το Μήτρογλου στο δυναμικό της ώστε να προλάβει στη γωνία τους ανταγωνιστές  της Άρσεναλ και Λίβερπουλ που επίσης φιλοδοξούν να πλειοδοτήσουν στο κυνήγι της απόκτησης του Έλληνα κανονιέρη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr