Home SPORTS NEWS Στην εθνική Ιρλανδίας ο Μάρτιν Ο’Νιλ

Στην εθνική Ιρλανδίας ο Μάρτιν Ο’Νιλ


Η Ομοσπονδία της Ιρλανδίας βρήκε τον… διάδοχο του Τζιοβάνι Τραπατόνι για τον πάγκο της εθνικής και αυτός είναι ο Μάρτιν Ο’Νιλ, ο οποίος θα έχει για βοηθό μια μεγάλη μορφή, τον Ρόι Κιν!

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της FAI, και ο 61άχρονος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Φυσικά με ξεχωριστή σημασία και η παρουσία του πρώην αρχηγού και μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ρόλο βοηθού, παρότι ο Ρόκι Κιν είχε έρθει σε ρήξη με την FAI εξαιτίας της αποχώρησής του από την προετοιμασία της ομάδας πριν από το Μουντιάλ του 2002.

Να αναφέρουμε πως εδώ και εβδομάδες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας είχε κάνει πρόταση στον Μάρτιν Ο’Νιλ, αλλά ο πρώην προπονητής των Άστον Βίλα και Σάντερλαντ, είχε ζητήσει χρόνο, αλλά τελικά είπε το «ναι». Ο Τζιοβάνι Τραπατόνισε είχε άλλωστε αποτελέσει παρελθόν κατά την διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ…

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο αυτή η δουλειά, ίσως να μη μου εμφανιζόταν ξανά αυτή η ευκαιρία. Η Ιρλανδία είχε κάποιες επιτυχίες στο παρελθόν με τους Τζακ Τσάρλτον, Μικ Μακάρθι και ΤζιοβάνιΤραπατόνι που τα πήγαν εξαιρετικά. Όλοι τους κάθησαν για αρκετό καιρό στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο αυτή η ευκαρία μπορεί να μην παρέχεται ως εγγύηση για οποιονδήποτε στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Μάρτιν Ο’Νιλ στο «Sky Sports».

Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ και ο Ρόι Κιν έχουν πιάσει ήδη δουλειά, αφού θα κάτσουν για πρώτη φορά στον πάγκο της Ιρλανδίας στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε λετονία και Πολωνία. Βέβαια στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro το 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr