Home SPORTS NEWS Τελικά τα κατάφερε η Ισπανία (video)

Τελικά τα κατάφερε η Ισπανία (video)


Μια άνευρη και χωρίς τη χάρη που την έχουμε συνηθίσει Ισπανία, επικράτησε της Ισημερινής Γουινέας με 2-1. Μια πύρρειος νίκη καθώς ο Τσάμπι Αλόνσο τραυματίστηκε ξανά και αντικαταστάθηκε στο 43ο λεπτό από τον Μπουσκέτς.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είναι η αλήθει ότι ξεκίνησε το παιχνίδι παρατάσοντας στο παιχνίδι μια τετράδα άμυνας που δεν την έχουμε ξαναδει, δίνοντας την ευκαιρία στου Μπαρτρά, Ινίγο Μαρτίνεθ, Αλμπέρτο Μορένο και Χουανφράν.

Βέβαια το παιχνίδι χάλασαν οι ανόητες ενέργειες του επιθετικού των Νοτιοαμερικάνων, Φιτζέου, ο οποίος τραυμάτισε τον Τσάμπι Αλόνσο ενώ δεν… τα κατάφερε με τους Ίνιγο Μαρτίνεθ και Αλμπέρτο Μορένο.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές τελικά άνοιξαν το σκορ στο 13 με τον Καθόρλα, αφού βοηθήθηκε από τον τερματοφύλακα Ντανίλο. Ωστόσο το συγκρότημα του Αντόνι Γκοικοετσέα ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπερμούδες στο 36. Τελικά ο Χουανφράν δύο λεπτά πριν από το ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης για τους φούριας ρόχας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντελ Μπόσκε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Βίγια, Γιορέντε και Ινιέστα για να δώσει περισσότερη κίνηση στην ομάδα του. Και τα κατάφερε παρόλο που δεν επετεύθη τελικά κάποιο άλλο τέρμα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr