Home SPORTS NEWS Χόρευε… η Ρεάλ, αποχώρησε ο Ρονάλντο (video)

Χόρευε… η Ρεάλ, αποχώρησε ο Ρονάλντο (video)


Με τον Ρονάλντο να σκοράρει (αλλά και να αποχωρεί λόγω τραυματισμού) και στον συγκεκριμένο αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης… χόρεψε την Αλμερία για την 14η αγωνιστική, καθώς θριάμβευσε με 5-0 εκτός έδρας, πέτυχε την 4η νίκη στη σειρά και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή και τη Μπαρτσελόνα, η οποία νωρίτερα θριάμβευσε εντός με 4-0 της Γρανάδα… Ανησυχία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αποχώρησε τραυματίας. Είχε και δοκάρι η «βασίλισσα». Η Αλμερία έχασε μετά από τρεις σερί νίκες και με 12 πόντους παραμένει χαμηλά!

Μόλις στο 3’ ο Κριστιάν Ρονάλντο έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια η Αλμερία βγήκε μπροστά είχε μερικά καλά σουτ, τα οποία έφυγαν είτε άουτ, είτε τα… εξουδετέρωσε ο Ντιέγκο Λόπεθ. Μπέιλ και Μπενζεμά είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν σκόραραν και έτσι στο πρώτο μέρος δεν είχαμε άλλο γκολ

Στο 54’ ο Ρονάλντο έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι (αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων), και μπήκε στη θέση του ο Χέσε Ροντρίγκεζ!

Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι υπόλοιποι αστέρες της Ρεάλ, αλλά και οι μικροί. Στο 60’ ο Μπενζεμά με φοβερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας», ενώ ο Μπέιλ σκόραρε στο 72’… Ο Ίσκο στο 75’ και ο Μοράτα στο 81’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0. Στο 85’ ο Καζεμίρο θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά… σημάδεψε στο δοκάρι!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr