Home SPORTS NEWS Η Μπάγερν των ρεκόρ… (video)

Η Μπάγερν των ρεκόρ… (video)


Η Μπάγερν δεν κατεβαίνει ούτε από κρύο και χιόνια και στην παγωμένη Μόσχα («Κίμκι Αρενα») πέτυχε το 5Χ5 (η μοναδική που έχει το απόλυτο) στον 4ο όμιλο, θριάμβευσε με 3-1 της ΤΣΣΚΑ, και ουσιαστικά εξασφάλισε την κορυφή του γκρουπ!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού αυτή ήταν 10η σερί νίκη στον θεσμό και δημιούργησε νέο ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα είναι 38 αγωνιστικές αήττητη στη μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει επτά σερί νίκες μ’ ένα γκολ παθητικό! Η πρωταθλήτρια Ρωσίας έμεινε στους τρεις πόντους και ελπίζει πλέον για την 3η θέση (παίζει την τελευταία αγωνιστική στην τσεχία με τη Βικτόρια Πλζεν).

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και θα μπορούσε να είχε και άλλα γκολ! Στο 17’ ο Ρόμπεν πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την κλάση του! Στο 56’ ο Γκέτσε έκανε το 2-0 για τη Μπάγερν, ενώ πριν η γηπεδούχος είχε χάσει τρεις κλασικές ευκαιρίες, οι δυο με τον Χόντα! Τελικά, ο Ιάπωνας άσος μείωσε με πέναλτι στο 62’, παράβαση που δόθηκε για χέρι σε αμυντικό της φιλοξενούμενης….
Στη συνέχεια η ρωσική ομάδα πίεσε, αλλά στο 65’ η γερμανική ομάδα έκανε το 3-1 με πέναλτι του Μίλερ! Το πέναλτι κέρδισε ο Ρόμπεν σε ανατροπή του, ενώ πριν είχε προηγηθεί διπλό δοκάρι για τους Βαυαρούς!

Διαιτητής: Αντονί Γκοτιέ (Γαλλία)
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Ζούμπερ (68΄Ελμ), Τόσιτς, Μιλάνοφ (90′ Βιτίνιο), Μούσα (80’ Μπαλέζιουκ).
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια, Λαμ (28΄ Τιάγκο Αλκάνταρα), Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (80’ Κίρκοφ), Ρόμπεν, Γκέτσε (88’ Γκριν), Μίλερ, Αλάμπα, Κρόος.