Home SPORTS NEWS Εζίλ: “Έφυγα απο τη Ρεάλ λόγω Αντσελότι”

Εζίλ: “Έφυγα απο τη Ρεάλ λόγω Αντσελότι”


Ο Μεσούτ Εζίλ, με μιά μεταγραφή έκπληξη της τελευταίας στιγμής αξίας 42 εκατομμυρίων λιρών, έγειρε ερωτηματικά για τους λόγους που άφησε τη βασίλισσα Ρεάλ για τα κανόνια της Άρσεναλ. Ο μεσοεπιθετικός αποκάλυψε οτι ο λόγος που έφυγε απο την ισπανική ομάδα, ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του απο τον Κάρλο Άντσελότι:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, ο προπονήτης να πιστεύει στις ικανότητές μου και να με εμπιστεύεται. Δεν πίστευα ποτέ οτι θα έφευγα απο τη Ρεάλ μετά το τέλος της σεζόν, αλλά κατί έγινε και ο προπονήτης έχασε την πίστη του σε έμενα».

Επιπλέον, σχολίασε το θετικό κλίμα που επικρατεί στην Άρσεναλ, λέγοντας πως είναι ακριβώς αντίθετο απο αυτό που επικρατούσε στη Ρεάλ:

«Απο την άλλη πλευρά, στην Άρσεναλ είναι ακριβώς το αντίθετο. Με εμπιστεύονται.»

Ο Μεσούτ Εζίλ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Άρσεναλ και έχει συμβάλλει στην επιτυχία της ομάδας του, η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη της Πρέμιερ Λίγκ με 25 βαθμούς. Έχει συμμετάσχει σε 10 αγώνες, σκοράροντας 3 γκολ. Πρόσφατα, ο προπονητής του Αρσέν Βενγκέρ επαίνεσε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ενώ κολακευτικά έχει μιλήσει για αυτόν και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr