Home SPORTS NEWS Εισιτήρια που κρίνονται στο Champions League

Εισιτήρια που κρίνονται στο Champions League


Πλούσιο θέαμα αναμένεται να παρακολουθήσουμε από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους στην πρώτη ημέρα της 5ης αγωνιστικής του champions league.

Η Βασιλεία είχε κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επικράτησε στο Στάμφορντ Μπριτζ της Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προέρχεται από μια μεστή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επι της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νταβίντ Λουίζ. Ο Μαρσέλο Ντίας και ο Μπεχράνγκ Σαφάρι θα απουσιάσουν από τους γηπεδούχους.

Δύσκολη έξοδο έχει η Σάλκε η οποία “μάτωσε” για να πάρει τον πόντο από τη Φρανκφούρτη το Σάββατο. Ωστόσο οι Γερμανοί παραμένουν αξιόλογο σύνολο και από τη στιγμή που χρειάζονται βαθμούς θα τα δώσουν όλα. Γνωστοί οι απόντες, όπως ο Χούντελαρ, Παπαδόπουλος, Χέγκερ, Ομπάσι, Χίλντεμπραντ και Γκορέτσκα.

Το πρόγραμμα

Βασιλεία – Τσέλσι 21:45
Στεάουα – Σάλκε 21:45

Βαθμολογία

Τσέλσι 9
Σάλκε 6
Βασιλεία 5
Στεάουα Βουκουρεστίου 2

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Η φιναλίστ της περσινής σεζόν, Ντόρτμουντ, κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας αν δεν κερδίσει τη Νάπολι απόψε. Με τα γνωστά αμυντικά προβλήματα, με τα οποία αντιμετώπισε τη Μπάγερν, θα παρατάξει την ομάδα του και πάλι ο Γιούργκεν Κλοπ. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά ούτε για τους Ιταλούς, οι οποίοι γνώρισαν ήττα-σοκ από την Πάρμα το Σάββατο ενώ έχασαν και τον Χάμσικ.

Στο άλλο ματς η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται την ουραγό Μαρσέιγ και θέλει να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ είδαν τον Γουόλκοτ να επιστρέφει ένω επανέρχονται σιγά σιγά και οι Ποντόλσκι – Τσάμπερλεϊν. Οι Γάλλοι αποχαιρετούν νωρίς για άλλη μια χρονιά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πάντως κυριάρχησαν στο πρωτάθλημα επί της Αζαξιό όπου ανέβηκαν στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα

Ντόρτμουντ-Νάπολι 21:45
Άρσεναλ-Μαρσέιγ 21:45

Βαθμολογία

Άρσεναλ 9
Νάπολι 9
Ντόρτμουντ 6
Μαρσέιγ 0

Το σημερινό μενού ξεκινάει στην Αγ. Πετρούπολη, όπου η Ζενιτ κονταροχτυπιέται με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια “άλλη” Ατλέτικο θα δούμε πάντως καθώς ο Σιμεόνε άφησε πολλούς βασικούς παίκτες στην Ισπανία για να ξεκουραστούν. Ντιέγκο Κόστα, Βίγια, Αρντά, Τιάγκο, Γοδίν και Φιλίπε Λουίς θα δουν τον αγώνα από τον καναπέ του σπιτιού τους. Η Ζενίτ από την πλευρά της θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση, την οποία καταλαμβάνει με έναν βαθμό διαφορά από την Πόρτο. Ανσάλντι και Ντάνι οι απόντες για τον Σπαλέτι.

Στο Ντραγκάο η Πόρτο παίζει με αυτοσκοπό τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ουραγό Αούστρια. Οι Πορτογάλοι έκαναν γκέλα στο πρωτάθλημα με τη Νασιονάλ, προφανώς γιατί το μυαλό τους ήταν στο σημερινό ματς. Οι Αυστριακοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία δε θα αγωνιστούν οι Χόζινερ και Ράμσεμπνερ.

Το πρόγραμμα

Ζενίτ-Ατλέτικο Μαδρίτης 19:00
Πόρτο-Αούστρια Βιέννης 21:45

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 12
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 5
Πόρτο 4
Αούστρια Βιέννης 1

Με την πρόκριση στο… τσεπάκι της από την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπαρτσελόν ταξίδεψε στην Ολλανδία για το ματς με τον Άγιαξ. Ο Αίαντας, με την κατάσταση που είναι ο όμιλος, θέλει βαθμό ή βαθμούς για να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση. Οι Ισπανοί έχουν πολλές απουσίες στην αποστολή τους, καθώς οι Μέσι, Βαλντές, Αντριάνο, Αλέξις, Άλμπα, Ντάνιελ Άλβες, Τέγιο και Κουένκα. Προβλήματα όμως αντιμετωπίζει και ο Ντε Μπουρ αφού οι Μπόγιαν, Σίγκθορσον και ντε γιονγκ αφήνουν πίσω τους μεγάλα κενά για την αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη η Σέλτικ φιλοξενεί στη Γλασκώβη την τραγική φέτος Μίλαν. Οι Σκωτσέζοι με νίκη αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους για πρόκριση, με τη διαφορά να είναι στους δύο βαθμούς. Ο Νιλ Λένον υπολογίζει στους Μπέριγκτερ και Κόμονς, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος πέρασε δύσκολες ώρες αφού έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του την Κυριακή. Στους Ιταλούς τα πράγματα δεν είναι καλά. Και δεν είναι μόνο η 13η θέση στη βαθμολογία του Καμπιονάτο αλλά και τα εσωτερικά προβλήματα. Το Σάββατο οι οπαδοί περίμεναν τους παίκτες για να τους τα ψάλουν μετά το 1-1 με τη Τζένοα. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας από την αρχή της σεζόν αλλά ούτε και στα τελευταία επτά παιχνίδια

Το πρόγραμμα

Άγιαξ-Μπαρτσελόνα 21:45
Σέλτικ-Μίλαν 21:45

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10
Μίλαν 5
Άγιαξ 4
Σέλτικ 3

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr