Home SPORTS NEWS Κλειστά χαρτιά από Σάντος (videos+photos)

Κλειστά χαρτιά από Σάντος (videos+photos)


Περισσότερο… θόλωσε τα νερά ο Φερνάντο Σάντος παρά ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αυριανή (14/11, 21:45 MEGA Κύπρου,  Pamesports) αναμέτρηση με τη Ρουμανία. Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ 2014 και ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε στη σημερινή προπόνηση τους διεθνείς σε δύο δωδεκάδες, για “διπλό” στο μισό γήπεδο.

Στη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι Σηφάκης (Καπίνο στο δεύτερο μέρος), Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας,Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Μανιάτης, Σαμαράς, Νίνης, Γκέκας και ο διερμηνέας του Σάντος, Αλέξης Μανιάτογλου.

Με την άλλη ομάδα έπαιξαν οι Καρνέζης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Σάμαρης, Βύντρα, καραγκούνης, Τζιόλης, Χολέβας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Φορτούνης.

Εκτός από τις καθιερωμένες ασκήσεις και το “διπλό”, οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επιδόθηκαν και σε αρκετές εκτελέσεις φάουλ.

Πάντως, το 4-3-3 του Σάντος αναμένεται να στελεχώσουν το βράδυ της Παρασκευής ο Καρνέζης κάτω από την εστία, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέβας αριστερά, και οι Σιόβας και Παπασταθόπουλος κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης (ή Σάμαρης), Μανιάτης και Κατσουράνης (ή Νίνης) ενώ στην επίθεση οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Δείτε πλάνα από τη σημερινή προπόνηση της Ελλάδας

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr