Home SPORTS NEWS Με Ταταρουσάνου, χωρίς Λουνγκ η Ρουμανία στην Αθήνα

Με Ταταρουσάνου, χωρίς Λουνγκ η Ρουμανία στην Αθήνα


«Να πάμε στο Ρίο», ήταν το σύνθημα που φώναξαν δεκάδες Ρουμάνοι οπαδοί στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ρουμανίας κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 20:00.

Η αποστολή της αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ του Μουντιάλ του 2014 έφτασε χωρίς τους τραυματίες Πιντιλί και Κίρικες αλλά και τον Σιλβίου Λουγκ, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή στο Βουκουρέστι εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς του την Τρίτη.

Αντίθετα, ο Σιπριάν Ταταρουσάνου ταξίδεψε τελικά με την αποστολή της Ρουμανίας, καθώς σύμφωνα και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο τερματοφύλακας της Στεάουα Βουκουρεστίου θα είναι έτοιμος το βράδυ της Παρασκευής. Πριν από την επιβίβασή τους στο πούλμαν που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο οι Μαρικά, Λατοβλεβίτσι, Γκαρτνός και Νικολίτα υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, ενώ την τιμητική του στις εκδηλώσεις των οπαδών της Ρουμανίας είχε ο προπονητής της ομάδας, Βίκτορ Πιτούρκα.

Η συμπαράσταση των Ρουμάνων οπαδών στην Εθνική τους ομάδα θα είναι θερμή και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς 1.700 θα βρεθούν στις εξέδρες του Φαληρικού σταδίου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr