Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Η Λίβερπουλ δεν είναι αρκετά καλή για να πάρει τον τίτλο»

Μουρίνιο: «Η Λίβερπουλ δεν είναι αρκετά καλή για να πάρει τον τίτλο»


Άνοιξε το κουτί της πανδώρας ο Ζοζέ Μουρίνιο με τις δηλώσεις του σχετικά με το ποιές ομάδες έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το κύπελο του αγγλικού πρωταθλήματος. Αν και αυτή τη στιγμή Λίβερπουλ και Τσέλσι είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς (πρώτη είναι η Άρσεναλ με 25 βαθμούς), ο Πορτογάλος θεωρεί οτι η Λίβερπουλ είναι η πιο αδύναμη ομάδα και της δίνει τις λιγότερες πιθανότητες να πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε για την δυναμική των αγγλικών ομάδων:

Για τη Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ» έχει τις λιγότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο. Ενώ φαίνεται να έχει την ίδια δυναμική με τις άλλες ομάδες, στην πραγματικότητα δεν είναι αρκετά καλή. Εξάλλου δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη όπως οι υπόλοιπες ομάδες».

Για την Τότεναμ:

«Η Τότεναμ ξόδεψε πολλά χρήματα το καλοκαίρι και για αυτό έχει μια φανταστική ομάδα με εξίσου καλούς αναπληρωματικούς παίκτες».

Για την Άρσεναλ:

«Στην Άρσεναλ, ο προπονητής χτίζει την ομάδα βήμα-βήμα. Η ομάδα είναι σταθέρη, και αγοράζοντας παίκτες σαν το Μεσούτ Εζίλ, μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η Γιουνάιτεντ είναι η Γιουνάιτεντ. Η ιστορία της, την κάνει διεκδικήτρια του τίτλου».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι:

«Η Σίτι έχει την πιο εκπληκτική ομάδα».

Αν και η Τσέλσι έχασε απο τη Νιουκάστλ με 2-0, ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε τον τρόπο να είναι και πάλι στο επίκεντρο. Όμως, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα η μπάλα και οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις θα αναδείξουν την καλύτερη ομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr