Home SPORTS NEWS Νίκη για Ίντερ, επιστροφή Ζανέτι

Νίκη για Ίντερ, επιστροφή Ζανέτι


Η Ίντερ έφτασε στην επιτυχία με 2-0 εντός κόντρα στη Λιβόρνο για την 12η αγωνιστική του καμπιονάτο, σε αγώνα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο 40άχρονος Χαβιέρ Ζανέτι, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό πέρυσι… Με γκολ του Μάξι Λόπεζ η Κατάνια έφτασε στην επιτυχία με 1-0 κόντρα στην Ουντινέζε!

Οι «νερατζούρι» έμειναν για 5ο αγώνα αήττητοι (3-2-0) είναι στην 4η θέση και στο -3 από την 3η Γιουβέντους. Η Λιβόρνο έμεινε στους 12 πόντους… Ο Ζανέτ που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο τένοντας στις 28 Απριλίου κόντρα στην Παλέρμο και κάτι παραπάνω από έξι αργότερα μπήκε ως αλλαγή στο 82’ στη θέση του Ταϊντέρ… Η Ίντερ έκανε το 1-0 στο 30’ με αυτογκόλ του Μπάρντι (τερματοφύλακας), ενώ σκόραρε ο Ναγκατόμο στο 90’+1!

Ανάσα… για την Κατάνια, η οποία επέστρεψε στις νίκες, πέτυχε το 2ο συνολικά «τρίποντό» της, και ανέβηκε στους 9 πόντους, στη μάχη που δίνει για να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού… Το γκολ κόντρα στην Ουντινέζε πέτυχε ο Μάξι Λόπεζ στο 30’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε σε… τραβηγμένη παράβαση ο Λεγκροτάλιε απ’ τον Ντομίτσι, Η φιλοξενούμενη επιβεβαίωσε το ντεφορμάρισμα της και με 13 βαθμούς είναι στο μέσο της βαθμολογίας…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr