Home SPORTS NEWS Ξανά στο… προσκήνιο η Microsoft

Ξανά στο… προσκήνιο η Microsoft

http://www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles_2/photos/diethnes-podosfairo/ethnika-prwtathlhmata/Primera%20Division/real_atletico_bernambeu11102013.jpg&width=620&height=446


Στην Ισπανία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Μπιλ Γκέιτς για τα… δικαιώματα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με επιβεβαίωση και από την πλευρά της Microsoft!

Η πρόεδρος της εταιρείας (κολοσσός στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών) στη Ισπανία, Μαρία Γκαράνια, επιβεβαίωσε πως η Microsoft βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη «βασίλισσα» για τη μετονομασία του γηπέδου των «μερένχες». Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό «Antena 3» τόνισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προσφέρει σε εμάς αλλά και σε άλλες εταιρίες τη δυνατότητα μετονομασίας του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και συνοψίζει σε το που βρισκόμαστε»!

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «El Confidencial» φιλοξένησε ρεπορτάζ για το θέμα και υπογράμμισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του γηπέδου! Ο τελευταίος φέρεται να έχει κάνει την πρότασή του την οποία εξετάζει η «βασίλισσα». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, οι οι συζητήσεις των δυο πλευρών είναι σε αρχικό στάδιο και δεν αναμένεται κάποια απόφαση για το θέμα πριν από τα μέσα του 2014. Φυσικά και η Ρεάλ θέλει να έχει οφέλη από αυτή την κίνηση, που συνηθίζεται περισσότερο στον Αγγλία.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποκαλύψει πως η «βασίλισσα» ψάχνει χορηγό για το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να βάλει χρήματα και για την ανακατασκευή, με «έπαθλο» το όνομα της εταιρείας δίπλα από αυτό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr