Home SPORTS NEWS Ο 4ος… πρόδωσε τον «Ζιζού»

Ο 4ος… πρόδωσε τον «Ζιζού»


Ο Οράσιο Ελιζόντο ήταν ο διαιτητής που είχε… συμμετοχή στην ιστορική αποβολή του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ 2006, μετά την… κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι και ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε ξανά στην συγκεκριμένη φάση, αποκαλύπτοντας ποιος ήταν τελικά αυτός που τον πληροφόρησε για την ενέργεια του «Ζιζού»!

Ο Αργεντινός διαιτητής μίλησε στο περιοδικό «The Blizzard», και εξήγησε: «Όταν ο Ματεράτσι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα παιζόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και είχα επικεντρωθεί εκεί… Δεν ήξερα τι είχε συμβεί, γιατί δεν είχα οπτική επαφή με το συμβάν. Λίγο μετά ακούω τη φωνή του Λουίς Μεντίνα Κανταλέχο (4ος διαιτητής του τελικού) να μου λέει: “Οράσιο τα έχω δει όλα. Ο Ζιντάν κουτούλησε με βίαιο τρόπο τον Ματεράτσι και αυτός βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο”. Έτσι αποφάσισα να βγάλω την κόκκινη κάρτα»!

Να θυμίσουμε πως ο Ελιζόντο, μετά τον μεγάλο τελικό, είχε αναφερθεί στην επίμαχη φάση από από την ιδιαίτερη πατρίδα και τ΄τοε επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του τέταρτου διαιτητή του τελικού, του Ισπανού, Λουίς Μεντίνα Κανταλέχο: «Βρισκόμουν στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου και δεν άκουσα τον διάλογο μεταξύ του Ζιντάν και του Ματεράτσι. Οταν είδα τον Ματεράτσι πεσμένο στο έδαφος σταμάτησα το παιχνίδι. Ο πρώτος βοηθός μου (Ντάριο Γκαρθία) με ενημέρωσε για όσα του είπε ο τέταρτος διαιτητής».
Τώρα ο Οράσιο Ελιζόντο μας είπε πως είχε απευθείας επικοινωνία με τον Οράσιο Ελιζόντο…

Ο Αργεντινός ρέφερει ήταν λοιπόν αυτός που… έγραψε, άθελά του, τον επίλογο της καριέρας του Ζινεντίν Ζιντάν. Η φάση με τον Ματεράτσι έγινε δέκα λεπτά πριν από το τέλος της παράτασης του τελικού του Μουντιάλ. Με τον Ιταλό αμυντικό να έχει προκαλέσει λεκτικά τον «Ζιζού»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr