Home SPORTS NEWS Παρελθόν ο Λουξεμπούργκο

Παρελθόν ο Λουξεμπούργκο


Η Φλουμινένσε πέρυσι σήκωσε την κούπα, και τώρα μάχεται για την παραμονή της, με αποτέλεσμα να… χωρίσει με τον βαντερλέι Λουξεμπούργκο!

Οι πρωταθλητές Βραζιλίας προέρχονται από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-60 και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος του «μαραθωνίου»! Με τον 61άχρονο τεχνικό στον πάγκο της, η «Φλου» σε σύνολο 26 παιχνιδιών σημείωσε μόλις επτά νίκες.

Η απόλυση αποφασίστηκε μετά την τελευταία ήττα εκτός με 1-0 εκτός από την Κορίνθιανς στο 90’+1 με πέναλτι του Αλεσάντρε Πάτο…

Η σχετική ανακοίνωση της Φλουμινένσε αναφέρει: «Έπειτα από απόφαση του προέδρου Πέτερ Σίμσεν, ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Φλουμινένσε. Η διοίκηση ευχαριστεί τις προσπάθειες του προπονητή και του επιτελείου του».

Να αναφέρουμε πως μέσα σε ενάμισι μήνα έχουν απολυθεί τρεις πρώην προπονητές της εθνικής Βραζιλίας από τις ομάδες τους: ο Κάρλος Ντούνγκα (ιντερνασιονάλ), ο Μάνο Μενέσες (Φλαμένγκο) και τώρα ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr