Home SPORTS NEWS Νέο προπονητικό κέντρο για τη Νιούκαστλ!

Νέο προπονητικό κέντρο για τη Νιούκαστλ!


Σχέδια για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου ανακοίνωσε η Νιούκαστλ, με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν το Μάιο του 2015 και την ολοκλήρωση του έργου να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2016!

Το νέο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας θα δημιουργηθεί στην έκταση των 35 στρεμμάτων που φιλοξενούνται κι οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του συλλόγου, και με την ολοκλήρωσή του θα θεωρείται ένα από τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε επίσημα σήμερα η Νιούκαστλ, τα γήπεδα και το κλειστό γυμναστήριο που υπάρχουν ήδη θα διατηρηθούν, ενώ το υπόλοιπο κέντρο θα κατεδαφιστεί.

Το νέο αθλητικό κέντρο που θα φτιαχτεί θα περιλαμβάνει σύγχρονα αποδυτήρια, αίθουσα αποκατάστασης, ιατρεία, αναψυκτήρια, εστιατόριο, μια πισίνα 20 μέτρων, γυμναστήριο στο χώρο της πισίνας, νέα γραφεία για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, σουίτα παρουσίας και ανάλυσης αγώνων, σουίτα πολυμέσων και φυσικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε ότι έχει να κάνει με τα όργανα που θα χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr