Home SPORTS NEWS Πήρε πρόκριση, έχασε Ρόμπεν η Μπάγερν (Video)

Πήρε πρόκριση, έχασε Ρόμπεν η Μπάγερν (Video)


Ο τραυματισμός του Άριεν Ρόμπεν επισκίασε την εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο 16′ της αναμέτρησης για το Κύπελλο Γερμανίας καθώς χτύπησε στο δεξί γόνατο έπειτα από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πριν από την άτυχη αυτή στιγμή ο Ρόμπεν είχε προλάβει να σκοράρει στο 4′ και να ανοίξει το σκορ για τους Βαυαρούς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τόμας Μίλερ στο 78′ και η Μπάγερν πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “8” της διοργάνωσης.

Με γκολ του Ίβιτσα Όλιτς στο 89′ η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση της Ίνγκολσταντ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Καιουμπί στο 17′ όμως οι “Λύκοι” έφτασαν στην ισοφάριση με τον Νάλντο στο 66′. Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς τον έξτρα χρόνο της παράτασης ο Κροάτης επιθετικός είπε την τελευταία λέξη και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αγχωτική πρόκριση και για την Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είδε το υπέρ της 2-0 να…. κάνει φτερά από τη Σαντχάουζεν όμως τελικά αποκατέστησε την τάξη και με τα γκολ του Κάντλετς και του Χοσέλου πήρε τη νίκη με 4-2 και προκρίθηκε.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά πήρε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Φράιμπουργκ. Οι “ασπιρίνες” προηγήθηκαν με τον Κρούσε μόλις στο πρώτο λεπτό όμως, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκίντερ στο 19′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77′ ο Καν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr