Home SPORTS NEWS «Πεντάρα» η… θυμωμένη Παρί (video)

«Πεντάρα» η… θυμωμένη Παρί (video)


Θυμωμένη… η Παρί Σεν Ζερμέν από την πρώτη φετινή ήττα μεσοβδόμαδα με την Εβιάν εκτός (2-0), θριάμβευσε με 5-0 εντός την Σοσό για την 17η αγωνιστική και έτσι νίκησε για 7ο σερί ματς στην έδρα της! Με τον ΖλάτανΙμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει δυο γκολ (έχει 13), ενώ σκόραραν και οι Τιάγκο Σίλβα, Λαβέτσι, Καβάνι (έχει 11)…

Για την Σοσό στην οποία αρχηγός ήταν ο Σεντρίκ Καντέ, να πούμε πως παραμένει στην τελευταία θέση με μια νίκη συνολικά (1-5-11) και σε πολύ δύσκολη θέση.

Το 1-0 έκανε ο Τιάγκο Σίλβα (σκόραρε για δεύτερό σερί εντός έδρας ματς), στο 14’, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Λαβέτσι στο 47’. Ο Καβάνι έκανε το 3-0 στο 62’, και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Σουηδός άσος, ο οποίος κατάφερε να πετύχει δυο γκολ στο 87’ και στο 90’

Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Αλέξ (60′ Μαρκίνιος), Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (73′ Παστόρε), Καβάνι, Λαβέτσι (78′ Λούκας Μόουρα), Ιμπραχίμοβιτς.
ΣΟΣΟ: Κρος, Κορσιά, Πεϊμπερνέ, Καντέ, Καρλάο, Φοσουριέ, Λοπί (32′ Μπουμάλ), Πουζόλ (67′ Ραφαέλ Ντίας), Νογκεϊρά, Κοντού, Μαγιούκα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr