Home SPORTS NEWS «Πες γεια στον χειρότερο εχθρό σου» (video)

«Πες γεια στον χειρότερο εχθρό σου» (video)


Τα ντέρμπι της Στάνταρ Λιέγης με την Άντερλεχτ έχουν πάντα πάθος και οι οπαδοί των δυο ομάδων τα ζουν με έντονο τρόπο, μόνο που πολλές φορές εκφράζουν τα συναισθήματά τους με έντονο τρόπο!

Χαρακτηριστικό το πανό που άπλωσαν οι φίλοι της ομάδας της Λιέγης την Κυριακή θέλοντας να δείξουν τι επιθυμούσαν να κάνει ο σύλλογός τους στην… μισητή Άντερλεχτ, ότι δηλαδή έκανε ο Τόνι Μοντάνα στους εχθρούς του στο «Σημαδεμένο»! Θέμα που φιλοξένησε η μεγάλη εφημερίδα του Βελγίου «DH»…Πανό που προκάλεσε πάντως πολλές αντιδράσεις!

Συγκεκριμένα, ένα πολύ μεγάλο πανό κάλυψε τη θύρα πάνω απ’ το τέρμα των φιλοξενούμενων, με τον ήρωα της ταινίας «Scarface» να προειδοποιεί τους αντιπάλους γι’ αυτό που σκόπευαν να τους δώσουν!

«Πες γεια στον χειρότερο εχθρό σου», ήταν το μήνυμα των φίλων της Σταντάρ, παραφράζοντας την ατάκα «Πες γεια στον μικρό μου φίλο». Τα λόγια που είπε δηλαδή ο Αλ Πατσίνο πριν σκοτώσει πολλούς μπράβους που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τον εκδικηθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Άντερλεχτ έμεινε πάντως «όρθια», αφού πήρε 1-1, με τη φιλοξενούμενη να είναι στο -4 από την αντίπαλό της και την κορυφή. Οι οπαδοί της Σταντάρ απέδειξαν πάντως πως τους χωρίζουν… πολλά με αυτούς της Άντερλεχτ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr