![]()
Στις νίκες επέστρεψε η Έβερτον που επιβλήθηκε δύσκολα της Σάουθάμπτον με 2-1 στο Γκούντισον Παρκ.
Με ένα εκπληκτικό γκολ του Κόλμαν και ένα ακόμα του Ρομέλου Λουκάκου φέρνουν την Έβερτον στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Το 1-0 έγινε από τον Ιρλανδό στο 9ο λεπτό και ήταν το 500ο γκολ στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.
Στη συνέχεια ο Λαλάνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, κάτι όμως που έγινε από τον νεοεισελθόντα Γκαστόν Ραμίρες. Ο Ουρουγουανός νίκησε τον Ρόμπλες δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.
Όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Λουκάκου. Ο Βέλγος βρήκε δίχτυα μετά από 524 λεπτά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που βάζει την Έβερτον ένα βαθμό πάνω από την μισητή Λίβερπουλ .
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



