Home SPORTS NEWS Σόου Μουρίνιο, με… χέρι στην αμυντικούς (video)

Σόου Μουρίνιο, με… χέρι στην αμυντικούς (video)


Ο Ζοσέ Μουρίνιο για ακόμα μια φορά έδωσε το δικό το… σόου, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εν όψει το αγώνα της Τσέλσι με την Στεάουα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όταν σοβαρεύτηκε τα… έχωσε στους αμυντικούς του. Βλέπετε, έχει προηγηθεί και η ήττα εκτός με την Στόουκ με 3-2 για την Πρέμιερ Λιγκ..

Πριν πάρει το σοβαρό του ο «Special One» χάρισε τη φόρμα του στο Ρουμάνο διερμηνέα! Τη στιγμή που μιλούσε, συνειδητοποίησε πως ο Ρουμάνος μεταφραστής έκανε… υπεράνθρωπες προσπάθειες για ν’ αποδώσει όλα τα λεγόμενά του.
Δεν του είπε λοιπόν απλά «συγγνώμη, φίλε» με χαμόγελο», ούτε του τα… έχωσε, αλλά έκανε το… αναπάντεχο. Έβγαλε τη φόρμα του, γράφοντας πάνω τη φράση «big hug» (σ.σ. «μια μεγάλη αγκαλιά») και χαρίζοντάς τη στον έκπληκτο διερμηνέα! Δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αργότερα στο «Chelsea TV» με την ανάλογη γκριμάτσα είπε: «Πφφφφ! Κάθε μέρα το ίδιο πράγμα…»

Τα… έχωσε πάντως και στους αμυντικούς του, αφού η Τσέλσι δέχθηκε έξι τέρματα, στα τελευταία δύο παιχνίδια. «Αυτή τη στιγμή, αν κάνουμε προπόνηση στα κόρνερ απέναντι σε χαζούς, σίγουρα θα βρεθεί ένας που θα σκοράρει εναντίον μας», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.  Επίσης, ο «Special One» ανέφερε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιωθούν αμυντικά, αν θέλουν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς η Άρσεναλ είναι πλέον στο +5, ενώ η Τσέλσι θέλει να… καθαρίσει και με την πρωτιά στον όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Σκοράρουμε, δημιουργούμε, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να «τελειώνουμε» τους αντιπάλους μας, όπως και να μην δεχόμαστε φθηνά γκολ», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr