Home SPORTS NEWS Τζαβέλλας ο …δίκαιος!

Τζαβέλλας ο …δίκαιος!


Η κεφαλιά του Γιώργου Τζαβέλλα στο 90ο λεπτό απένειμε δικαιοσύνη στο ντέρμπι του Περιστερίου. ΟΑτρόμητος επέλεξε διαχείριση του υπέρ του 1-0 από νωρίς και το πλήρωσε.

Με γκολ του Τζαβέλλα στο 90 ο ΠΑΟΚ τιμώρησε την προσπάθεια διαχείρισης του παιχνιδιού από τον αντίπαλό του και δικαίωσε την επιμονή των παικτών του δικεφάλου μέχρι το φινάλε. Απόλυτα δίκαιη η ισοπαλία καθώς οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο …απέφυγαν όλα τα ρίσκα κλείστηκαν στην περιοχή τους, αλλά και δεν κατάφεραν να απειλήσουν στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ είχε τις περισσότερες φάσεις και όπως συνηθίζει, βρήκε το γκολ και πάλι στο φινάλε του ματς.

Με 4-4-2 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Παράσχος απέναντι στο 4-2-3-1 του Στέφενς. Πιο προσαρμοσμένος στις ανάγκες του ματς ο Ατρόμητος έψαξε τις φάσεις που θα κάνουν την ζημιά, Στο πρώτο 20λεπτο ο ρυθμός ήταν χαμηλός και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο Τσενάμο καθάρισε το σουτ του Σαλπιγγίδη και το φάουλ του Λούκας, ενώ ο Ατρόμητος άρχισε να παίρνει τα ηνία του ματς. Η καταπληκτική προσπάθεια του Ουμπίδες από αριστερά και το γύρισμα στον Καραμάνο ήταν η προειδοποιητική βολή.

Στην δεύτερη αξιόλογη επίθεση οι Περιστεριώτες πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Γιαννούλης γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Καραμάνος με τακουνάκι έβγαλε τον Παπαδόπουλο φάτσα με το τέρμα. Αυτό δεν χανόταν. Από τον υπέροχο συνδυασμό τριών παικτών η ομάδα του Παράσχου βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά ο Νάστος πρόλαβε την προσπάθεια το Ολίσε σε κενό τέρμα. Προβολή που ισοδυναμούσε με …γκολ.

Ο Ατρόμητος επέλεξε από νωρίς να πάει προς διαχείριση το ματς μετά το υπέρ του 1-0. Γύρισε πίσω και σχεδόν παθητικά αμυνόταν δίχως να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες του δικεφάλου θέλοντας και μη πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν τις ευκαιρίες για ισοφάριση. Ξεχώρισαν τα σουτ των Λούκας και Σαλπιγγίδη με τον Τσενάμο να στέκεται τυχερός. Είναι χαρακτηριστιό ότι ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο στο 85′ με τον Ουμπίδες να …σημαδεύει την αγκαλιά του Γλύκου. Ο Λίνο στο 90ο λεπτό εκτέλεσε το φάουλ και ο Τζαβέλλας έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στο βάθος της εστίας του Τσενάμο. Ο ΠΑΟΚ για άλλο ένα παιχνίδι έσωσε την παρτίδα στο φινάλε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr