Home SPORTS NEWS Τραυματίστηκε στο αυτί ο Αλόνσο (video)

Τραυματίστηκε στο αυτί ο Αλόνσο (video)


Σε κλινική μεταφέρθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια στο «Μεστάγια», καθώς υπέστη διάτρηση τυμπάνου στο αριστερό αυτί!

Όπως έκαναν γνωστό οι γιατροί, ο Αλόνσο έχει υποστεί διάτρηση στο τύμπανο του αριστερού του αυτιού και παρέμεινε στη Βαλένθια, αφού οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να πετάξει με το αεροπλάνο και θέλουν να τον υποβάλουν σε νεότερες εξετάσεις. Ο Αλόνσο θα κάνει και νέες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματα, θα αποφασιστεί το αν θα ταξιδέψει πίσω στη Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα, στο 60’ ο Ισπανός μέσος της «βασίλισσας» διεκδίκησε τη μπάλα στον αέρα με τον Ζερεμί Ματιέ και ο τελευταίος τον χτύπησε άθελά του με τον αγκώνα στο αριστερό αυτί.

Ο Αλόνσο έπαιξε μάλιστα μέχρι το τέλος του αγώνα με τις «νυχτερίδες», αλλά μετά την ολοκλήρωση του ματς αισθάνθηκε δυσφορία! Έτσι, το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ο διεθνής μέσος να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, πριν πετάξει η αποστολή της «βασίλισσας». Με τον Αλόνσο να μένει τελικά στη Βαλένθια!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr