Home SPORTS NEWS Χάνει και χωρίς τον Βίλας-Μπόας (video)!

Χάνει και χωρίς τον Βίλας-Μπόας (video)!


Η Τότεναμ απέδειξε πως μπορεί να χάσει και… χωρίς τον Βίλας-Μπόας. Ηττήθηκε στο λονδρέζικο ντέρμπι 2-1 από τη Γουέστ Χαμ και έμεινε εκτός συνέχεια του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Η Γουέστ Χαμ βρήκε και πάλι τον τρόπο να φύγει με τη νίκη από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τον Μαϊγκά να σκοράρει μετά από έναν χρόνο και να ολοκληρώνει την ανατροπή των «σφυριών» που έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Στο πρώτο τους ματς μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Αντεμπαγιόρ στο 67’. Η Γουέστ Χαμ όμως δεν το έβαλε κάτω και έδειξε ότι θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Και ανταμείφθηκε. Ο Ματ Τζάρβις έφερα αρχικά το ματς στα ίσια στο 80’ και ο Μοντιμπό Μαϊγκά έφερε το ματς… τούμπα και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός από το Μάλι είχε μάλιστα την ευκαιρία στο φινάλε να κάνει τα τέρματα της ομάδας του τρία (όσα και στο εμφατικό 3-0 επί της Τότεναμ στο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο), ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Γιορίς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Ρόουζ (62’ Φράιερς), Κίρικες, Γουόκερ, Λένον, Ντεμπελέ, Καπού, Σίγκουρντσον, Τάουνσεντ, Αντεμπαγιόρ, Ντεφό

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ο’ Μπράιαν, ΜακΚάρτνεϊ, Κόλινς, Ρατ, Τ.Κόουλ, Ντιαρά, Τέιλορ, Τζάρβις, Κόλισον, Κ.Κόουλ (66’ Μαϊγκά)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr