Home SPORTS NEWS Αποθέωση για Σουάρες (video)

Αποθέωση για Σουάρες (video)


Το εγκώμιο του Λουίς Σουάρες έπλεξε ο Στίβεν Τζέραραντ. Ο αρχηγός της ομάδας της Λίβερπουλ πιστεύει οτι ο συμπαίκτης του σε λίγα χρόνια θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ρονάλντο και τον Μέσι.

«’Ητανε μια παγκόσμιας κλάσης εμφάνιση. Ίσως η καλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα στο Άνφιλντ. Έχοντας δουλέψει μαζί του κάθε μέρα, δεν μου προκαλεί έκπληξη όπως σε άλλους. Νομίζω ότι είναι αρκετά κοντά με τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Αν συνεχίσει έτσι, θα τους φτάσει», δήλωσε ο Στήβεν Τζέραρντ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα με τη Νόριτς, όπου σκόραρε 4 γκολ (15′, 29′, 35′, 76′) και μάλιστα έγινε ο πρώτος πάικτης που έκανε χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ για αυτή τη σεζόν. Το πρώτο γκολ μάλιστα το σημείωσε σχεδόν από τα 40 μέτρα «εκτελώντας» τον τερματοφύλακα των «καναρινίων».

Με τα εξαιτερικά γκολ του Σουάρες καθώς και με αυτό που σημείωσε ο Στέρλινγκ, η Λίβερπουλ πέτυχε μια ιστορική νίκη (5-1) επί της Νόριτς αφήνοντας πίσω την κάκη της εμφάνιση με τη Χαλ Σίτι.

Ο Λουίς Σουάρες έχει σκοράρει 13 γκολ για τους «κόκκινους». Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 27 βαθμούς.

Απολαύστε τα γκολ του Σουάρες:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr