Home SPORTS NEWS Δεν ψήφισε ο Λεβ για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Δεν ψήφισε ο Λεβ για τη «Χρυσή Μπάλα»!


Αρνήθηκε ο Γιόακιμ Λεβ να ψηφίσει για τη «Χρυσή Μπάλα», καθώς δεν ήθελε να ρίξει κάποιος από τους συμπατριώτες του, προτιμώντας κάποιον άλλον για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην εθνική ομάδα!

Όπως έκανε γνωστό ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να μην… ρίξει την ψήφο του σε κάποιον από τους πέντε συμπατριώτες του που ήταν υποψήφιοι, διότι δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος!

«Από τη μια αποτελεί τιμή για το γερμανικό ποδόσφαιρο να έχει πέντε υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα, αλλά από τη στιγμή που η FIFA δημοσιοποιεί τις ψήφους, ο προπονητής έρχεται σε δύσκολη θέση», ανέφερε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε πως για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2013 διεκδικούν οι Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Τόμας Μίλερ της Μπάγερν και Μεσούτ Οζίλ της Άρσεναλ.

Στον διαγωνισμό για λογαριασμό της FIFA ψηφίζουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων, ενώ για το France Football δημοσιογράφοι… Με τη FIFA να ανακοινώνει τις προτιμήσεις των τεχνικών και των αρχηγών των εθνικών ομάδων!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr