Home SPORTS NEWS Ειρωνική απάντηση Ρονάλντο για Μπλάτερ

Ειρωνική απάντηση Ρονάλντο για Μπλάτερ


Ο Σεπ Μπλάτερ μπορεί να προσπάθησε να ρίξει… γέφυρες στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να σβήσει η «φωτιά» που άναψε μεταξύ τους, αλλά ο Πορτογάλος άσος φαίνεται πως κρατάει… μανιάτικο στον πρόεδρο της FIFA.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβε το βραβείο «Alfredo di Stéfano» από την «Marca», ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για την σεζόν 2012-13, και ρωτήθηκε για το αν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση της «Χρυσής Μπάλας» στην Ζυρίχη στις 13 Ιανουαρίου, αλλά απέφυγε να απαντήσει. Όταν όμως ρωτήθηκε για το αν ο πρόεδρος της FIFA τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη απάντησε πως τέτοιες πληροφορίες δεν φτάνουν σε εκείνον και θα έπρεπε να έχει μιλήσει με την γραμματέα του για να μάθει! «Δεν χρησιμοποιώ τηλέφωνο. Έχω γραμματέα για αυτά. Τέτοιες πληροφορίες δεν φτάνουν σε εμένα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά…

Να θυμίσουμε πως ο Μπλάτερ είχε αναφερθεί με απαξιωτικά σχόλια στον Ρονάλντο σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδη, ενώ εγκωμίασε τον Λιονέλ Μέσι. Αποκάλεσε μάλιστα τον άσο της «βασίλισσας» «διοικητή», και είπε πως προτιμά τον Αργεντινό! Μετά τα τέσσερα γκολ του Ρονάλντο στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ με την Πορτογαλία κόντρα στην Σουηδία, ο πρόεδρος της FIFA εκθείασε τον Ρονάλντο και υπογράμμισε μάλιστα ότι η ψηφοφορία για την «Χρυσή Μπάλα» ανοίξει ξανά..

Ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε πάντως και στη μάχη του τίτλου στην πριμέρα Ντιβιζιόν, μετά και τη γκέλα της Μπαρτσελόνα, με τον Ρονάλντο να αποθεώνει την Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτηρίζοντας την δυνατή ανταγωνίστρια στο πρωτάθλημα.
«Για μένα δεν ήταν έκπληξη που η Ατλέτικο είναι τόσο δυνατή, έχουν σπουδαίο προπονητή. Θα πολεμήσουν για να κερδίσουν το πρωτάθλημα και είναι δυνατοί ανταγωνιστές για να τους νικήσουμε. Νιώθω ότι η Ρεάλ θα νικήσει αλλά είναι δυνατοί», είπε ο Ρονάλντο. Για τη Μπαρτσελόνα δεν είπε κουβέντα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr