Home SPORTS NEWS Η Έβερτον… άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» (Videos)

Η Έβερτον… άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» (Videos)


Η Έβερτον κατάφερε και «άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ», μετά από 21 χρόνια και πήρε ιστορική νίκη με 1-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «σκοτώνοντας» τον… πρώην της Ντέιβιντ Μόγιες, με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι πλέον στο -12 από την κορυφή. Η Άρσεναλ 2-0 τη Χαλ, «διπλά» για Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, σόου και… καρέ Σουάρες στο 5-1 της Λίβερπουλ, βασικός ο καραγκούνης…

Τα «ζαχαρωτά» πήραν τη μεγάλη νίκη με γκολ του Οβιέδο στο 86’ μετά από γύρισμα του Λουκάκου. Η Έβερτον, με μια ήττα (7-6-1) είναι 3η μαζί με τη Λίβερπουλ. Η Γιουνάιτεντ είχε πάντως δυο δοκάρια, στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ του Ρούνεϊ και στο δεύτερο σε κεφαλιά του Γουέλμπεκ. Λίγο πριν από το γκολ, είχε δοκάρι και η Έβερτον σε φάουλ του Μιραλάς, ο οποίος έπαιξε σε όλο τον αγώνα… Η Γιουνάιτεντ δεν νίκησε για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, μετά από δυο ισοπαλίες και έχασε από την Έβερτον εντός για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 1992!

Η Άρσεναλ με γκολ από τον Μπέντνερ (2’) και τον Εζίλ (47’), επικράτησε 2-0 της Χαλ στο «Εμιρέτις» και διατηρήθηκε στο +4 από τη δεύτερη Τσέλσι, η οποία πέρασε με 4-3, σε εντυπωσιακό ματς, από την έδρα της Σάντερλαντ με δύο γκολ του Εντέν Αζάρ. Ο Χάρης Μαυρίας ήταν εκτός αποστολής των «μαυρόγατων»!

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, 5-1 τη Νόριτς, με από τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ στο 5-1 των «κόκκινων» (έχει 13 γκολ σε 9 ματς στο πρωτάθλημα).

Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, η οποία στο ντέρμπι του Λονδίνου νίκησε με 2-1 τη Φούλαμ (πρώτο ματς χωρίς τον Μάρτιν Γιολ) εκτός, ανέβηκε στους 24 πόντους και στο -3 από την 4η θέση. Η Φούλαμ γνώρισε την 6η σερί ήττα και παρέμεινε στη ζώνη υποβιβασμού. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήτα βασικός και έγινε αλλαγή στο 62’, όταν και μπήκε στη θέση του Σιντγουελ!

Η Σουόνσι επιβλήθηκε 3-0 της Νιούκαστλ, η Άστον Βίλα πέρασε με 3-2 από την έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ Στόουκ και Κάρντιφ έμειναν στο 0-0.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr