Home SPORTS NEWS Κάλαντα… ανατροπής από Γιουνάιτεντ (video)

Κάλαντα… ανατροπής από Γιουνάιτεντ (video)


Την ανοδική της πορεία… επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «τραγουδώντας» στο «KC Stadium»… κάλαντα ανατροπής, καθώς για την 18η αγωνιστική πέρασε με 3-2 από την έδρα της Χαλ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 13’! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμνπιονς Λιγκ απέδειξε πως είναι σε… φάση ανάτασης, και χωρίς τους Φαν Πέρσι, Φελαϊνί και Νάνι, πέτυχε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα (τέταρτη μαζί με το Λιγκ Καπ), δείχνοντας έτοιμη να καλύψει το χαμένο έδαφος με τις πρώτες θέσεις.
Οι «τίγρεις», έπαιξαν δίχως Μπρέιντι, Κουίν και Αλούκο, και έμειναν μακριά από τη νίκη για 5ο συνεχόμενο ματς (0-3-2), παραμένοντας στους 20 πόντους…

Το πρώτο μισάωρο ήταν εκπληκτικό, με 4 γκολ. Μόλις στο 4’ η Χαλ άνοιξε το σκορ. Σκόραρε ο Τσέστερ μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά του Μπρους σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά! Η γηπεδούχος κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 13’, μετά από λάθη της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πρωταγωνιστή τον Έβανς. Κατάφερε και έκανε το 2-0 ο Μέιλερ στο 13’… Στο 19’ ξεκίνησε η αντεπίθεση των «κόκκινων διαβόλων», καθώς στο συγκεκριμένο λεπτό μείωσαν στο 2-1. Ο Ρούνεϊ εκτέλεσε φάουλ (το είχε κερδίσει ο Γιανουζάι) και ο Σμόλινγκ σκόραρε με κεφαλιά. Στο 26’, ο Ρούνεϊ, μετά την ασίστ κατάφερε και να σκοράρει, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής! Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο μέρος…

Τελικά, η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα στο 66’ με αυτογκόλ του Τσέστερ. Προηγήθηκε σέντρα από τον Ρούνεϊ, ο Άγγλος αμυντικός πρόλαβε τον Ερνάντες αλλά σκόραρε εις βάρος της ομάδας του!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιέστηκαν προς το τέλος του αγώνα, α΄΄’α κράτησαν το υπέρ τους 3-2, μέχρι το τέλος με τον Βαλέντσια να αποβάλλεται πάντως με δεύτερη (πρώτη στο 61’) κίτρινη κάρτα στο 90’! Σε μια φάση ο Ντε Χέα κατάφερε και… έβγαλε φάση με τον Τσέστερ, ο οποίος βγήκε μόνος του από δεξιά!

Οι συνθέσεις
ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ (46’ Χάρπερ), Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις, Ελομαχαμαντί, Λίβερμορ, Μέϊλερ (46’ Κόρεν), Φιγκερόα (73’ Μπόιντ), Χάντλστόουν, Σαγκμπό, Γκρέιαμ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (18’ Γιανουζάι), Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Κλέβερλι, Φλέτσερ (62’ Ερνάντες), Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γιάνγκ (78’ Κάρικ), Γουέλμπεκ.

****Το παιχνίδι παρακολούθησε από τα επίσημα και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πάντα με φόρμα της αγαπημένης του Γιουνάιτεντ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr