Home SPORTS NEWS Με… υπογραφή Σουάρες κορυφή η Λίβερπουλ (video)

Με… υπογραφή Σουάρες κορυφή η Λίβερπουλ (video)


Με τον Λουίς Σουάρες να συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, η Λίβερπουλ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με 3-1 της Κάρντιφ και πλέον απολαμβάνει την κορυφή, περιμένοντας και το μεγάλο ματς της ‘Άρσεναλ με την Τσέλσι την Δευτέρα! Ο Ουρουγουανός άσος, μετά τη υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τους «κόκκινους», πέτυχε άλλα δυο γκολ, κάνοντας και ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως είναι αυτή την περίοδο ο πιο φορμαρισμένος παίκτης παγκοσμίως! Με τη φιλοξενούμενη να μένει στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού…

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από ασίστ του Χέντερσον στο 25’ και στο 45’, και ενδιάμεσα έκανε ασίστ στον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 42’. Η Κάρντιφ μείωσε με τον Ματς στο 58’…

Για τον Ουρουγουανό άσο να αναφέρουμε πως αρχικά με το πρώτο του γκολ έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα για 4 διαδοχικά ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα. Επίσης, έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει δέκα τέρματα σε ένα μήνα (Δεκέμβρη) σπάζοντας το ρεκόρ του επιθετικού της Λιντς, Μαρκ Βίντουκα με οκτώ γκολ τον Απρίλιο του 2003.

Οι συνθέσεις
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Σακό, Φλάναγκαν (55′ Κέλι), Τζο Άλεν, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Κοουτίνιο (83′ Άγκερ), Λουίς Σουάρες.
ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τεοφίλ-Κατερίν, Κόκερ, Μπεν Τέρνερ, Άντριου Τέιλορ, Μεντέλ (55′ Φρέιζερ Κάμπελ), Γκούναρσον (80′ Κορνέλιους), Ματς, Νόουν, Γουίτιγχαμ, Οντεμβίγκι (55′ Κιμ Μπο-Κιουνγκ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr