Home SPORTS NEWS Ξανά… γκέλα η Μίλαν (videos)

Ξανά… γκέλα η Μίλαν (videos)


Η Μίλαν γλίτωσε την ήττα με γκολ στο 83’ του Μπαλοτέλι, που είχε δοκάρι και στο 89’, στο «Αρμάντο Πίκι» από τη Λιβόρνο, αλλά με το τελικό 2-2 δεν κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη! Οι «ροσονέρι» έμειναν αήττητοι για 4ο συνεχόμενο ματς, με τρεις ισοπαλίες (1-3-0). Με τη Μίλαν να μένει στους 18 βαθμούς και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, πόσω μάλλον από την κορυφή. Η γηπεδούχος πήρε πόντο, μετά από τρεις σερί ήττες, και είναι στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού…

Ο Μάριο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ στο 7′, αλλά ο Σιλιγκάρντι στο 26’ ισοφάρισε, ενώ ο Παουλίνιο στο 58’ έκανε την ανατροπή! Ο «Σούπερ Μάριο» με το 6ο του φετινό γκολ, έκανε το 2-2 στο 83′, ενώ στάθηκε άτυχος στο 89’ όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από μακρινό σουτ!

Οι συνθέσεις
ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Τσεκερίνι, Λούτσι, Ντάνκαν (90’+4 Ρινάουντο), Σιαταρέλα, Μπαγ (90’+2 Λαμπούργκι), Μπιατζάντι, Σιλιγκάρντι (76’ Γκρέκο), Παουλίνιο.
ΜΙΛΑΝ: Γκαμπριέλ, Πόλι (76’ Ντε Σίλιο), Σαπάτα, Μεξές, Εμάνιουελσον, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Μοντολίβο, Νοτσερίνο (60’ Μ’Μπαγ Νιάνγκ), Μπίρσα (38’ Ελ Σααραουί), Κακά, Μπαλοτέλι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr