Home SPORTS NEWS Οι «πολυπόθητοι» της Ευρώπης! (pics)

Οι «πολυπόθητοι» της Ευρώπης! (pics)


Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ψάχνουν για τις καλύτερες ευκαιρίες.

Οι παίκτες που παραθέτουμε παρακάτω μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και κάποιες ομάδες θα μπορούσαν να προσφερθούν ώστε να τους αγοράσουν από τον Ιανουάριο πληρώνοντας ένα μέρος της ρήτρας τους.

Ας δούμε όμως τους ποδοσφαιριστές:

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (επιθετικός)

Ο 25χρονος στράικερ της Ντόρτμουντ είναι από τα πιο hot ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ο πιο πιθανός επόμενος σταθμός της καριέρας του αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης λέγεται επίσης ότι ενδιαφέρεται.

Τσάμπι Αλόνσο (μέσος)

Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ έχει θέσει τις βάσεις ώστε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του καθώς φήμες λένε ότι δεν είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιοι από τους οπαδούς της «βασίλισσας» πάντως δεν δίστασαν να εκφράσουν σε πρόσφατους αγώνες της ομάδας τη στήριξη τους προς τον 32χρονο ποδοσφαιριστή. Ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο ίσως θελήσει να τον φέρει στη Τσέλσι ώστε να συνεργαστούν και στη λονδρέζικη ομάδα.

Μπαφεριμπί Γκομίς (επιθετικός)

Ο 28χρονος επιθετικός φημολογείται ότι βρίσκεται κοντά σε μία μεταγραφή στο αγγλικό πρωτάθλημα και ο μάνατζερ του είπε ότι αυτή θα είναι μια καλή εξέλιξη για τον ίδιο. Η Νιούκαστλ είναι η ομάδα που είναι πιο πιθανό να κινηθεί για αυτόν. Άλλωστε, έφτασε κοντά στο να τον αποκτήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή «χάλασε» για μια οικονομική διαφορά. Κάρντιφ και Σουόνσι είναι επίσης πιθανό να ενδιαφερθούν για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Τζέρεμι Μενέζ (επιθετικός)

Ο 26χρονος επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Έχει συνδεθεί με μία κίνηση στη Λίβερπουλ αλλά η αγγλική ομάδα έχει ανταγωνισμό από την Ίντερ, τη Ρόμα και τη Γιουβέντους.

Βίκτορ Βαλντές (τερματοφύλακας)

Ο 31χρονος γκολκίπερ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού και το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα είναι κατά παραπάνω από αβέβαιο. Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Μπλεζ Ματουιντί (μέσος)

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι να περιμένουν τις διαπραγματεύσεις του Ματουιντί με τη Παρί για νέο συμβόλαιο να πέσουν στο κεντό ώστε να καταθέσουν πρόταση απόκτησης του. Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να αγωνιστεί στη Πρέμιερ Λιγκ αλλά περιμένει τις εξελίξεις με τη γαλλική ομάδα στην οποία ανήκει.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr