Home SPORTS NEWS Ολοκληρώθηκε του Ινιέστα

Ολοκληρώθηκε του Ινιέστα


Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα μπήκαν την Δευτέρα και έτσι ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2018! Κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες!

Μετά τις υπογραφές ο Ινιέστα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και τόνισε μέσω «Twitter»: «Σήμερα είναι μια μαγική μέρα για μένα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνετε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Μπαρτσελόνα, στα 12 μου».

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας συμφωνίας, το συμβόλαιό του θα ανανεώνεται αυτόματα, εφόσον πιάνει τις απαραίτητες συμμετοχές μέσα στη σεζόν! Με τον Ινιέστα να είναι τώρα 29 ετών, ενώ το 2018 θα έχει πατήσει τα 34!

Να θυμίσουμε πως αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της «Μπάρτσα». Στα 12 του (δηλαδή το 1996) έγινε μέλος των «φυτωρίων» των «μπλαουγκράνα». Αυτό σημαίνει πως σε πέντε χρόνια θα έχει συμπληρώσει 22 χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Ο διεθνής άσος βρέθηκε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα» και υπέγραψε παρουσία του προέδρου Σάντρο Ροσέλ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr