Home SPORTS NEWS Ολοκληρώνεται το παζλ των 16!

Ολοκληρώνεται το παζλ των 16!


Μάχες μέχρι τέλους αναμένουμε απόψε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νίκη ψυχολογίας θα ψάξει η Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαχτάρ, παρόλο που της αρκεί ένας βαθμός για να πάρει την πρωτιά. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι αμυντικοί Βίντιτς και Σμόλινγκ, ενώ και ο Φαν Πέρσι δεν είναι 100% έτοιμος. Πλήρης η αποστολή της Σαχτάρ, μοναδική απουσία ο Ουέλιγκτον, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Πρώτο παιχνίδι 1-1.

Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει στην Ισπανία η Λεβερκούζεν, για να φιλοξενηθεί από τη Σοσιεδάδ, αφού έρχεται από νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ. Οι ασπιρίνες θέλουν παράλληλα όμως ήττα της Σαχτάρ στην Αγγλία, και νίκη ή ισοπαλία στο δικό τους ματς.

Βαθμολογία 1ου ομίλου

1. Μαν.Γιουνάιτεντ 11β (+8)
2. Σαχτάρ 8β (+2)
3. Λεβερκούζεν 7β (-2)
4. Σοσιεδάδ 1β (-8)
Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Γαλατάσαραϊ απόψε με τη Γιουβέντους, στη μάχη για την πρόκριση στους 16. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη ενώ η Βέκια Σινιόρα βολεύεται και με ισοπαλία. Την Παρασκευή με το 0-2 απέναντι στην Μπολόνια που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση συμπλήρωσε 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με ρεκόρ 8-1-0 στα εννέα τελευταία. Μάλιστα ο Κόντε προφύλαξε και τους Τέβεζ, Γιορέντε ξεκινώντας στην επίθεση τους Βούσινιτς και Κουαλιαρέλα.

Ταξίδι αναψυχής στην κρύα Κοπεγχάγη θα είναι για τη Ρεάλ το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Δανίας, καθώς η βασίλισσα έχει καταλάβει την πρώτη θέση. Ωστόσο δεν είναι το ίδιο και για τους γηπεδούχους που θα κηνυγούν την 3η θέση και το Europa League.

Βαθμολογία 2ου ομίλου

1. Ρεάλ 13β (+13)
2. Γιουβέντους 6β (+1)
3. Γαλατασαράι 4β (-7)
4. Κοπεγχάγη 4β (-7)
Βαθμό ή βαθμούς υπό προϋποθέσεις χρειάζεται η Μπενφίκα στο ντα Λουζ κόντρα στην ελλιπή Παρί Σεν Ζερμέν. Για να πετάξουν οι αετοί στους 16 θέλουν οπωσδήποτε να μην νικήσει ο Ολυμπιακός την Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκης». Χωρίς τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Τιάγκο Σίλβα, τον Φαν ντερ Βιλ και τον Βεράτι πήγε στην Πορτογαλία η πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Βαθμολογία 3ου ομίλου

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (+12)
2. Ολυμπιακός 7 (0)
3. Μπενφίκα 7 (-1)
4. Άντερλεχτ 1 (-11)
Με πολλές απουσίες ταξίδεψε στο Μόναχο η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μανουέλ πελεγκρίνι θεωρεί πως η πρωτιά είναι δύσκολο επίτευγμα κόντρα σε αυτήν την Μπάγερν και θέλησε να ξεκουράσει βασικούς, ενόψει και του ντέρμπι με την Άρσεναλ το Σάββατο.

Για δύο αποτελέσματα ταξίδεψε στην Tσεχία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον αγώνα με τη Βικτόρια. Οι Ρώσοι δεν πρέπει να χάσουν αν θέλουν να είναι εκείνοι τρίτοι και να προκριθούν στα Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει με 3-2, ωστόσο η Βικτόρια την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο Έτιχαντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Τραυματίας για την ΤΣΣΚΑ ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της Ντουμπιά όπως και ο μεσοεπιθετικός Κάουνα που απουσιάζει καιρό.
Βαθμολογία 4ου ομίλου

1. Μπάγερν 15β (+13)
2. Μαν.Σίτι 12β (+7)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3β (-8)
4. Πλζεν 0β (-12)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr