Home SPORTS NEWS Στη Σίτι ο «νέος Μέσι» (videos)

Στη Σίτι ο «νέος Μέσι» (videos)


Στην… στροφή «έφαγε» η Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα ο Μανουέλ πελεγκρίνι τη Μπαρτσελόνα και έκανε δικό της τον 14άχρονο Μπραχίμ Αμπντελκαντέρ Ντίαζ, μ’ ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τα 2,9 εκατ. ευρώ! Φυσικά οι Άραβες των «πολιτών» έχουν χρήμα και πλήρωσαν για τον… μικρό, που «έλαμπε» στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα! Στην Ισπανία έκαναν μάλιστα λόγο για τον «νέο Μέσι»!

Ο Χιλιανός τεχνικός, που ήταν άλλωστε στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας στο πρόσφατο παρελθόν, έκανε τις κατάλληλες ενέργειες και πήρε τον νεαρό άσο στην Αγγλία. Φαίνεται πως είχε τσεκάρει τον πιτσιρικά από την θητεία του στον ισπανικό σύλλογο.

Η ομάδα του Μάντσεστερ φέρεται να έχει πληρώσει 362.000 ευρώ ήδη στην Μάλαγα, ενώ το ύψος της συνολικής συμφωνίας αναμένεται να φτάσει τα 2,9 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά ανέφερε η «Marca»!

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, αυτός που είχε «καταλυτικό» ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών ήταν ο Πέρε Γκουαρδιόλα, αδερφός του Πεπ. Μιλάμε για μάνατζερ που έχει και τα δικαιώματα του Λουίς Σουάρες!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr