Home SPORTS NEWS Τον θέλει η Γιουνάιτεντ, αλλά…

Τον θέλει η Γιουνάιτεντ, αλλά…


Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο, αλλά ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, τόνισε πως κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου κανένας παίκτης δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα υπήρξαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την επιθυμία των πρωταθλητών Αγγλίας να κάνουν δικό τους το 21άχρονο κεντρικό χαφ της Σπόρτινγκ, αναφέροντας μάλιστα ότι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν ήδη παρακολουθήσει από κοντά.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Πορτογάλων φρόντισε πάντως από τώρα να ξεκαθαρίσει στους «κόκκινους διαβόλους ότι όσο και να θέλουν δεν πρόκειται να αγοράσουν κάποιον ποδοσφαιριστή από τον σύλλογο τους.

«Η ομάδα τα πάει εξαιρετικά, βρισκόμαστε στην κορυφή μετά από εννέα χρόνια και θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου. Γι’ αυτό κανείς δεν πρόκειται να αποχωρήσει ή να πωληθεί τον Γενάρη. Για να συζητήσουμε κάποια πρόταση θα πρέπει το ποσό να είναι… εξωφρενικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr