Home SPORTS NEWS Του …τραγούδησε διπλό στη Λεωφόρο!

Του …τραγούδησε διπλό στη Λεωφόρο!


Με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ιγκλέσιας ο Ατρόμητος έκανε μεγάλη ανατροπή στην Λεωφόρο και κράτησε μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας το διπλό. Και οι δύο ασίστ από τον Ουμπίδες.

Ένα τενόρος που λέγεται Χούλιο, ένας τραγουδιστής που λέγεται Ενρίκε και ένα αμυντικό χαφ που παίζει στον Ατρόμητο. Αυτοί είναι οι τρεις Ιγκλέσιας που γνωρίζουμε και ο τρίτος ήταν αυτός που πλήγωσε θανάσιμα τον Παναθηναϊκό. Αμυντικός μέσος που ντύθηκε για τις ανάγκες της παράστασης του Ατρόμητου στην Λεωφόρου, σέντερ φορ, ολοκληρώνοντας το κονσέρτο για τους μπλε υπό τον μαέστρο Ουμπίδες, ο οποίος του σέρβιρε δύο υπέροχες ασίστ. Αυτό ήταν! Το γκολ του Μπεργκ (κόντρα στην ροή του αγώνα) είχε γίνει καπνός και οι πράσινοι είδαν την σκόνη της ομάδας του Παράσχου.

Με 4-4-2 παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες, διάταξη πάντως που δεν δικαιολογήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρνά σουτ και καλύτερη προσπάθεια αυτή του Ούμπιδες, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει από μακριά τον Κοτσόλη (27′).

Οι Περιστεριώτες έψαξαν πολύ τον Παπαδόπουλο στην πλάτη άμυνας του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτός ο τρόπος δεν στέφθηκε από επιτυχία. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία από το εξαιρετικό πρέσινγκ του Ατρόμητου, οι φάσεις ήταν είδος προς εξαφάνιση, ωστόσο οι πράσινοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να πάρουν σκορ από τον φόρ-λίρα εκατό.

Ο Μπεργκ πρώτα απείλησε με δύσκολο σουτ αουτ (39′) και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου απέδειξε την αδιαμφισβήτητη κλάση του. Αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να κυνηγήσει μια φαινομενικά χαμένη μπάλα, νικησε στο σπρίντ τον Φυτανίδη, πλασάροντας εύστοχα πάνω από τον Τζενάμο (44′).

Σπάνιο μεν, αληθές δε, ο Σουηδός τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς και αντικαταστάθηκε από τον Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ένα ημίχρονο το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου δικό του. Ο Μπεργκ νίκησε την άμυνα του Ατρόμητου και …επιβλήθηκε της μετριότητας του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε και η αλήθεια είναι ότι αυτό ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα. Αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Σε κόντρα επίθεση ο (καλύτερος του Ατρόμητου) Ουμπίδες έβγαλε την σέντρα και ο Ιγκλέσιας με ωραία κίνηση στην πλάτη άμυνας του Παναθηναϊκού νίκησε τον Κοτσόλη για το 1-1.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και χτύπησε για δεύτερη φορά με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε στημένο. Το μόνο που άλλαξε ήταν η πλευρά και ο τρόπος σκοραρίσματος. Ο Ουμπίδες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ιγκλέσιας νίκησε με το κεφάλι την πράσινη άμυνα για να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή.

Ως είθισται, ακολούθησε σάστισμα των φιλοξενούμενων στην άμυνα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, κυρίως γιατί εκτέλεσε βιαστικά τις επιθέσεις του. Στο τελευταιο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος διόρθωσε τα πράγματα κρατώντας περισσότερο μπάλα ενώ είχε και την μεγάλη φάση με τον Παπαδόπουλο να καθυστερεί να πλασάρει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Για τον Παναθηναϊκό τίποτα δεν πήγε καλά, ενώ αποδείχτηκε ότι απώλεια του Μπεργκ πριν από το τέλος του πρώτου μέρους κόστισε περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε ο Αναστασίου.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69′ Μαρινάκης), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ (65′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης, Μπεργκ (45′ Κλωναρίδης).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (46′ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας (82′ Μπάλλας), Μπρίτο (72′ Φάμπιο), Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καραμάνος.

Γκολ: 42′ Μπεργκ/ 60′-65′ Ιγκλέσιας, 90+ Γκαρσία

Κίτρινες κάρτες: 57′ Κουτρουμπής/24′ Ιγκλέσιας, 37′ Δημούτσος

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr