Home SPORTS NEWS Αποκλεισμός για Τσέλσι! (video & pics)

Αποκλεισμός για Τσέλσι! (video & pics)


Η Τσέλσι ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σάντερλαντ στην παράταση και έμεινε εκτός ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας! Η λονδρέζικη ομάδα δεν μπόρεσε σε ακόμη ένα ματς να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και τελικά τιμωρήθηκε!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 46’ με το αυτογκόλ του Κάτερμολ, το οποίο επιβεβαιώθηκε από την τεχνολογία γραμμής που έκανε πρώτη φορά την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ στον αγώνα της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα. Παρά το γεγονός ότι φαινόταν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, οι παίκτες των γηπεδούχων έτρεξαν στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν αλλά αυτός τους έδειξε το ειδικό ρολόι που διαθέτει και του δείχνει την ένδειξη για το αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή ή όχι.

Στο 88’ ο Μπορίνι ισοφάρισε για τη Σάντερλαντ και δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης ο Κι πέταξε νοκ- αουτ τους «μπλε»!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως στο 65’ έκανε την είσοδο του στο γήπεδο ένας… ημίγυμνος οπαδός της Σάντερλαντ αλλά μετά από 30’’ οι φύλακες τον έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ: Μανόνε, Σέλουτσκα, Ντοσένα, Ο’Σι, Μπράουν, Κάτερμολ, Λάρσον, Γκάρντνερ (63΄Κι), Τζόνσον (74΄ Μπορίνι), Τζιακερίνι, Άλτιντορ.

Τσέλσι: Σβάρτσερ Αθπιλικουέτα (70’ Εσιέν), Κέιχιλ, Λουίζ, Κόολυ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ντε Μπρούιν, Γουίλιαν, Σούρλε, Ετό (74’ Μπα).

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr