Home SPORTS NEWS Δεν παραχωρεί τον Νόιερ η Μπάγερν

Δεν παραχωρεί τον Νόιερ η Μπάγερν


Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Πεπ Γουαρδιόλα… προειδοποίησε τη Μάντσεστερ Σίτι να μην κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του Μάνουελ Νόιερ…

Δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο έκαναν λόγο αυτή τη βδομάδα για πιθανή πρόταση των Άγγλων για τον διεθνή τερματοφύλακα ύψους 40 εκ. λιρών ώστε να αυξήσουν τις επιλογές τους στη συγκεκριμένη θέση. Μόνο που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έδωσε καμία… τύχη στους «πολίτες» για να κάνουν δικό τους τον Γερμανό γκολκίπερ!

Στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για την περίπτωση μεταγραφής του 27χρονου γκολκίπερ στους πολίτες και απάντησε ότι «δεν έχει τύχη η Σίτι».

Να θυμίσουμε πως ο Τζο Χαρτ έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Κοστέλ Παντιλιμόν στα τελευταία παιχνίδια στη Πρέμιερ Λιγκ και γράφονται… πολλά για την καριέρα του.

Ο Νόιερ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια με τη Μπάγερν αλλά και την εθνική Γερμανίας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr