Home SPORTS NEWS «Διπλό» με Αντεμπαγιόρ (video)

«Διπλό» με Αντεμπαγιόρ (video)


Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες στο αγγλικό πρωτάθλημα, και έφτασε στην πρώτη επιτυχία μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας-Μπόας, καθώς πέρασε με 3-2 από τον «Σεντ Μέρις» την Σαουθάμπτον, με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ δίνει… απαντήσεις. Βλέπετε, πέτυχε γκολ ενώ σκόραρε για δεύτερο παιχνίδι συνεχόμενο. Οι «πετεινοί» με την επιτυχία τους ανέβηκαν στους 39 βαθμούς, παρέμειναν κοντά στην πρώτη πεντάδα, ενώ άφησαν τους «Αγίους» (έχουν δυο πόντους σε έξι ματς) στο -6!

Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε μετά την συντριβή με 0-5 από την Λίβερπουλ, και ο Αντεμπαγιόρ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός φέτος στο πρωτάθλημα! Με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, είχε παίξει μόνο ως αλλαγή στην «βαριά» ήττα με 0-6 από την Σίτι στο Μάντσεστερ. Μεσοβδόμαδα, ο υπηρεσιακός, Τιμ Σέργουντ, είχε επίσης στην 11άδα τον Αντεμπαγιόρ στο ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ, ο διεθνής άσος σκόραρε, αλλά η Τότεναμ έχασε με 1-2 και αποκλείστηκε…

Κόντρα στην Σουθάμμπτον ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε στο 25’ και στο 64’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η Τότεναμ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με αυτογκόλ του Χούιφελντ, ενώ για την Σαουθάμπτον σκόραραν οι Λαλάνα στο 13’ και Λάμπερτ στο 59’…

Οι συθνέσεις
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκασανίγκα, Τσέιμπερς, Λόβρεν, Χούιφελντ, Φοξ (78′ Γκάλαχερ), Σνιντερλέν, Κορκ (63′ Γουάντ-Πρόουζ), Στίβεν Ντέιβις (69′ Γκαστόν Ραμίρες), Λαλάνα, Τζέι Ροντρίγκεθ, Λάμπερτ.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Κίρικες, Ρόουζ, Ντεμπελέ (50′ Μπενταλέμπ), Έρικσεν, Λαμέλα (61′ Σαντλί), Σίγκουρντσον, Σολδάδο (85′ Ντεφόου), Αντεμπαγιόρ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr