Home SPORTS NEWS Εκτός τελικού ο Ροναλντίνιο (videos)

Εκτός τελικού ο Ροναλντίνιο (videos)


Την Ράτζα από την Καζαμπλάνκα θα αντιμετωπίζει η Μπάγερν στον τελικό του Παγκόσμιο Κυπέλλου Συλλόγων, καθώς η οικοδέσποινα της διοργάνωσης (γι’ αυτό τον λόγο συμμετέχει) νίκησε στα ημιτελικά με 3-1 την Ατλέτικο Μινέιρο (πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής) και ο Ροναλντίνιο που σκόραρε για τους Βραζιλιάνους, έμεινε με τη… γλύκα της συμμετοχής!

Η Καζαμπλάνκα, που απέκλεισε τη Μοντερέι για να παίξει στα ημιτελικά, έκανε το 1-0 με τον Ιαζούρ στο 51’. Στο 63’ ο Ροναλντίνιο ισοφάρισε για την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Ο Μουτουάλι στο 84’ με πέναλτι και ο Μαντίμπε στο 90’4 χάρισαν μια ιστορική νίκη στην ομάδα από το Μαρόκο!

Οι συνθέσεις
ΡΑΤΖΑ: Ασκρί, Ελ Χασιμί, Μπελμαλέμ, Ουλχάζ, Καρουσί, Ρακί, Γκουεΐ, Μουτουαλί, Στιμπί (55′ Μαμπιντέ), Χαφιντί (76′ Καντά), Ιαζούρ (87′ Ιντρισά Κουλιμπαλί).
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ: Βίκτορ, Μάρκος Ρότσα, Λεονάρντο Σίλβα, Ρέβερ, Λούκας Κάντιντο (85′ Αλεκσάντρο), Ζοζουέ (58′ Λεάντρο Ντονιζέτε), Πιέρε, Ροναλντίνιο, Ντιέγκο Ταρντέλι, Φερναντίνιο, Ζο.

Την Τετάρτη έπαιξαν επίσης Αλ Αχλί και Μοντερέι, σε αγώνα κατάταξης, με τους Μεξικανούς να θριαμβεύουν με 5-1 και να κατακτούν την 5η θέση! Για τους νικητές σκόραραν οι Νέρι Καρντόζο (3’), Σέζαρ Ντελγκάδο (22’, 65’), Λεομπάρντο Λόπεζ (27’), Ουμπέρτο Σουάζο (45’ πεν.). Για την πρωταθλήτρια Αφρικής, ομάδα της Αιγύπτου, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Εμάντ Μετεμπ στο 8’…

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων μετέχουν η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο (πρωταθλήτρια Αφρικής), η Ατλέτικο Μινέιρο από τη Βραζιλία (πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής), η Μοντερέι από το Μεξικό (πρωταθλήτρια Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), η κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε (πρωταθλήτρια Ασίας) και η Μπάγερν Μονάχου (πρωταθλήτρια Ευρώπης). Συν την οικοδέσποινα Ράτζα Καζαμπλάνκα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr