Home SPORTS NEWS Εντυπωσιακή νίκη για Φιορεντίνα (video)

Εντυπωσιακή νίκη για Φιορεντίνα (video)


Με το εντυπωσιακό 4-3 η Φιορεντίνα επικράτησε της Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκο» για την 14η αγωνιστική και έτσι επέστρεψε στις νίκες, με τη φιλοξενούμενη να παίζει με δέκα παίκτες από το 53’. Στο 14’ το ματς ήταν στο 2-2, οι «βιόλα» με την επιτυχία τους έπιασαν την Ίντερ στην 4η θέση με 27 βαθμούς στο -1 από την 3η Νάπολι. Η Βερόνα γνώρισε την 3η σερί ήττα και έμεινε στους 22 πόντους. Στον πάγκο ο Βαγγέλης Μώρας για την φιλοξενούμενη…

Η Φιορεντίνα έκανε το 1-0 με τον Μπόρχα Βαλέρο μόλις στο 5’, ενώ η φιλοξενούμενη ισοφάρισε με τον Ρόμουλο στο 6’, ενώ πήρε προβάδισμα με τον Ιτούρμπε στο 13’. Στο 14’ οι «βιόλα» έκαναν το 2-2 με το δεύτερο τέρμα του Μπόρχα.

Στο 43’, ο Βάργκας έδωσε προβάδισμα στη Φιορεντίνα με 3-2, και αυτό ήταν το τελικό σκορ στο πρώτο μέρος. Στο 53’ η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι, σε φάση που αποβλήθηκε ο Γιάνκοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα, και στο 54’ ο Ρόσι, με εύστοχη εκτέλεση πέτυχε το 4-2. Η Βερόνα μείωσε με 10 παίκτες στο 72’ με τον Ζορζίνιο, αλλά το 4-3 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr