Home SPORTS NEWS Θα… σνομπάρει ο Ρονάλντο τη «Χρυσή Μπάλα»;

Θα… σνομπάρει ο Ρονάλντο τη «Χρυσή Μπάλα»;


Βεντέτα… και με τον Μισέλ Πλατινί άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος άσος απειλεί μάλιστα να μην δώσει το «παρών» στο γκαλά της FIFA για την «Χρυσή Μπάλα» που θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη στις 13 Ιανουαρίου, ακόμα και αν ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο νικητής!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διατεθειμένος να σνομπάρει την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», μετά τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA, για το… άνοιγμα της σχετικής ψηφοφορίας, μετά και τα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ, αγώνες στους οποίους ο Ρονάλντο… μάγεψε με την Πορτογαλία (πέτυχε 4 γκολ) κόντρα στην Σουηδία!

«Είναι μια απόφαση της FIFA που συνέπεσε με τα μπαράζ και τα γκολ του Ρονάλντο απέναντι στη Σουηδία. Ίσως το έκανε η FIFA προς όφελος του Ρονάλντο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί, προφανώς και λόγω… Φρανκ Ριμπερί!

Ο Πορτογάλος άσος δεν έκρυψε πως αυτές οι δηλώσεις τον πείραξαν, θεωρώντας πως δεν πρόκειται για χιούμορ, όπως κάποιοι είπαν!

«Νομίζω ότι ο Πλατινί προσπαθεί να με προκαλέσει. Δεν θα απαντήσω. Την ημέρα της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας μπορεί να βρίσκομαι στην Ισπανία, την Ζυρίχη ή την Μαδέιρα», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη γενέτειρα του Μαδέιρα, όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια του μουσείου του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει το προβάδισμα για την «Χρυσή Μπάλα» έναντι των Φρανκ Ριμπερί και Λιονέλ Μέσι.

Πέρυσι είχε… σνομπάρει την εκδήλωση ο Ζοσέ Μουρίνιο (είχε πάει να δει τον γιο του να προπονείται), ο οποίος ήταν στους καλύτερους τρεις τεχνικούς, αλλά δεν πήρε την 1η θέση!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr