Home SPORTS NEWS Κίνδυνος τιμωρίας για Ανελκά

Κίνδυνος τιμωρίας για Ανελκά


Τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο Νικολά Ανελκά στον εκτός έδρας αγώνα της Γουέστ Μπρομ με την Γουέστ Χαμ (3-3), ματς στο οποίο πέτυχε δυο γκολ, ερευνά η αγγλική Ομοσπονδία, και έτσι υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας του Γάλλου άσου!

Συγκεκριμένα, ο Νικολά Ανελκά πανηγύρισε μετά το γκολ του στο 40’ με το ένα χέρι τεντωμένο προς τα κάτω και το άλλο να ακουμπά χιαστί το μπράτσο του! Κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον Γάλλο στράικερ να κατηγορείται (όχι για πρώτη φορά) ότι εκδήλωσε τα αντισημιτικά πιστεύω του εντός του γηπέδου.
Αυτή η χειρονομία είχε γίνει ευρέως γνωστή στην Γαλλία, από τον αντισημιτικών πεποιθήσεων κωμικό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά. Τονίζεται ότι πρόκειται για… «ανάποδο ναζιστικό χαιρετισμό».

Οι Νικολά Αελκά έχει φωτογραφηθεί με τον Ντιεντονέ στο παρελθόν, κάνοντας αυτή την χειρονομία. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διατάσεις και στη Γαλλία… Μετά το σάλο ο Ανελκλα επιχείρησε να δικαιολογηθεί, γράφοντας στο «Twitter» ότι απλώς ήθελε να αφιερώσει το γκολ στο φίλο του, αλλά δεν έχει πείσει…

Έτσι, σύμφωνα με την «Telegraph», η αγγλικής Ομοσπονδία θα κάνει έρευνα για τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr