Home SPORTS NEWS Νέα αποβολή και μόνο… προπονητής ο Ντάβιντς

Νέα αποβολή και μόνο… προπονητής ο Ντάβιντς


Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Κόνφερενς υπέστη η Μπαρνέτ το Σάββατο, καθώς έχασε με 2-1 στην έδρα της Σαλίσμπερι, αλλά αυτή την φορά είχε εις βάρος και δυο κόκκινες κάρτες, με τον Έντγκαρντ Ντάβιτς να αποβάλλεται σ’ ένα ακόμα ματς της ομάδας του, γεγονός που τον… ανάγκασε να σταματήσει την μπάλα!

Ο 40άχρονος μέσος, είδε δυο κίτρινες στο 16’ και στο 81’, ενώ για την Μπαρνέτ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και ο Φλέτσερ στο 75’… Αυτή ήταν η τρίτη αποβολή για το «πιτ-μπουλ» φέτος, ο οποίος μέχρι και σήμερα ήταν παίκτης-προπονητής στη Μπαρνέτ. Και λέμε ήταν, διότι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του για να προστατεύσει τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός τόνισε πως ότι είναι στόχος των διαιτητών και αποβάλλεται με το παραμικρό. Ο Ντάβιντς σταματά το ποδόσφαιρο μετά από 20 και πλέον χρόνια, έχοντας στη θητεία του παίξει σε Άγιαξ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Με τους “οράνιε” μέτρησε 74 διεθνείς συμμετοχές.

Και στην Κόνφερενς, μετά τον περσινό υποβιβασμό της Μπαρνέτ, παρέμςνε ένας δυναμικός και οξύθυμος μέσος, ο οποίος φέτος είδε κόκκινη κάρτα και για καβγά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με την ομάδα του είναι στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου, και… μακριά από την κορυφή!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr