Home SPORTS NEWS Πέρασε η Ρεάλ, αποκλείστηκε η Σεβίλλη!

Πέρασε η Ρεάλ, αποκλείστηκε η Σεβίλλη!


Έκαναν το καθήκον τους στο Κύπελλο οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Αλμερία και Μπέτις τσέκαραν το εισιτήριό τους για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες αντιστάσεις από τις αντιπάλους τους. Τον αναπάντεχο αποκλεισμό γνώρισε η Σεβίλλη από τη Σανταντέρ.

Έχοντας μείνει στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν να κάνει τουλάχιστον τα βασικά στην Μαδρίτη για να πάρει την πρόκριση. Κι εν τέλει, αυτό έκανε, όπου στο «Μπερναμπέου» επικράτησε 2-0 της Σατίβα και πήρε την πρόκριση στους «16». Ο Ιγιαραμέντι πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της «βασίλισσας» στο 16’, ενώ νωρίς-νωρίς στο 27’ Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους Μαδριλένους να ρίχνουν πολύ ταχύτητα.

Η Σεβίλλη ναι μεν είχε κερδίσει 1-0 στον πρώτο αγώνα της με την Σανταντέρ, ωστόσο η δεύτερη «ξέρανε» τους Ανδαλουσιάνους στον επαναληπτικό. Στο 63’ ο Μιγκέλεθ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ήρθε ο Κονέ για το τελικό 2-0 και την μεγάλη πρόκριση της Σανταντέρ.

Η Ατλέτικο που αγωνίστηκε μόνο με αναπληρωματικούς νίκησε 2-1 την Σαντ Άντριου, κάνοντας την ανατροπή κι ενώ είχε… προίκα το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού. Τα γκολ των «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν οι Ερνάντες και Αλντερβάιρελντ. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει ο Καρόζα.

Η Μπέτις δυσκολεύτηκε για να πάρει την πρόκριση, γιατί παρά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς κόντρα στην Εσπορτίου, σήμερα οι δύο όμαδες έμειναν στο 2-2 μέσα στην Ανδαλουσία και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την έκπληξη αν είχαν πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Παουλάο και Αμάγια σημείωσαν τα γκολ της Μπέτις, ενώ για την Εσπορτίου σκόραραν Αντόνιο και Ζαιμέ.

Η Σοσιεδάδ έπαιξε χωρίς αλλαγές και έβαλε τέσσερα γκολ στην Αλγεκίρας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού πέρασε και αυτή στην επόμενη φάση. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν Ρος, Σεφέροβιτς, Γκρίζμαν και Βέλα.

Στους «16» πέρασε και η Αλμερία που έμεινε στο 0-0 με την Λας Πάλμας, αλλά είχε επικρατήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr