Home SPORTS NEWS Σε… χειμερία νάρκη η Γουνάιτεντ (video)

Σε… χειμερία νάρκη η Γουνάιτεντ (video)


Νέο… χτύπημα δέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της, αυτή τη φορά από τη Νιουκάστλ με 0-1, μόλις τρεις μέρες μετά την… σφαλιάρα από την Έβερτον, επίσης στο «Ολντ Τράφορντ»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν 11 χρόνια να χάσουν σε δύο σερί παιχνίδια στο «σπίτι» τους, και φέτος, πρώτη σεζόν χωρίς τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο τους, μετά 15 αγωνιστικές έχει ήδη 5 ήττες, οι τρεις στο γήπεδό τους!

Έτσι, μετά την Έβερτον που είχε να νικήσει στο «Θέατρο των Ονείρων» από το 1992, τώρα ήταν η σειρά της Νιουκάστλ να πάρει «διπλό» από την Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από το 1972! Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν νίκησαν για τέταρτο σερί ματς (0-2-2) με δυο σερί ήττες, ενώ η Νιουκάστλ επέστρεψε στις νίκες, με το 5ο της «τρίποντο» σε έξι αγωνιστικές (5-0-1) άφησε 4 βαθμούς πίσω της τη Γιουνάιτεντ.

Η Νιουκάστλ έφτασε στην επιτυχία με γκολ του Γιοάν Καμπάγ, στο 61’…

Οι συνθέσεις
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (76’ Βαλένσια), Βίντιτς, Έβανς, Φιλ Τζόουνς, Κλέβερλι (69’ Άντερσον), Νανί (68’ Βιλφρίντ Ζαά), Γιανουζάι, Φαν Πέρσι, Χαβιέρ Ερνάντες.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπουσί (83’ Γιανγκά-Μπιβά), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Τιοτέ, Ανίτα, Καμπάγ (78’ Σόλα Αμεόμπι), Μουσά Σισοκό, Γκουφράν (57’ Μπεν Αρφά), Ρεμί.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr