Home SPORTS NEWS Σοκ για Μπολόνια, άνετα στους «16» η Πάρμα

Σοκ για Μπολόνια, άνετα στους «16» η Πάρμα


Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπολόνια και μάλιστα στα τελευταία λεπτά της παράτασης. Οι “ροσομπλού”, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο βασικό και τον Παναγιώτη Κονέ εκτός αποστολής”, ηττήθηκαν στο “Ρενάτο Νταλ’Άρα” από την Σιένα με 2-1 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το σκορ άνοιξε για τη Σιένα ο Βαλιάνι στο 78′ όμως πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90′ ο Μοσκαρντέλι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Το ματς οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο της παράτασης κι ενώ όλα έδειχναν πως η πρόκριση στους “16” του θεσμού θα κρινόταν στη “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι, ο Φεντάλ σκόραρε στο 122′ κι έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση και τους παίκτες της Μπολόνια στο καναβάτσο.

Αντίθετα, η Πάρμα είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βαρέζε την οποία και συνέτριψε στο “Ένιο Ταρντίνι” με 4-1. Το σκορ για τους “παρμέντσι” άνοιξε στο 5′ ο Βαλντές και στο 52″ ο Μουνάρι “έγραψε” το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Παλαντίνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 69′ ο Ρόσι έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 88′ με τον Νταμόντε, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Σπέτσια επικράτησε με 3-0 της Πεσκάρα και η Αβελίνο με 2-1 της Φροζινόνε.

Το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη φάση των “16” της διοργάνωσης θα συμπληρωθεί αύριο με τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων Κιέβο – Ρετζίνα, Αταλάντα – Σασουόλο, Ίντερ – Τραπάνι και Σαμπντόρια – Βερόνα.

Τα ζευγάρια της φάσης των “16”

Μίλαν – Σπέτσια
Ουντινέζε – Ίντερ ή Τραπάνι
Φιορεντίνα – Κιέβο ή Ρετζίνα
Κατάνια – Σιένα
Ρόμα – Σαμπντόρια ή Βερόνα
Γιουβέντους – Αβελίνο
Λάτσιο – Πάρμα ή Βαρέζε
Νάπολι – Αταλάντα ή Σασουόλο

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr