Home SPORTS NEWS «Χόρεψε» στη βροχή η Γιουνάιτεντ! (video & pics)

«Χόρεψε» στη βροχή η Γιουνάιτεντ! (video & pics)


Οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες και οι απουσίες των Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι σημαντικές, αλλά όλα αυτά δεν εμπόδισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατήσει της Στόουκ με 2-1 στο «Μπριτάνια» και να περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ και ο Πατρίς Εβρά σκόραραν στο 62ο και το 78ο λεπτό αντίστοιχα κάνοντας τη διαφορά σε ένα ματς που κανείς δεν θα θυμάται σε λίγες μέρες, αφού δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο αφού δεν είχε καθόλου ρυθμό.

Βέβαια, ευθύνη σε αυτό είχε και ο καιρός, αφού η βροχόπτωση και το χαλάζι εμπόδιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ μάλιστα, όταν στη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου άρχισε να ρίχνει… χαλάζι, ο ρέφερι του αγώνα, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αποφάσισε να διακόψει για λίγα λεπτά την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Σόρενσεν, Κάμερον, Πίετερς, Γουέλαν, Σόουκρος (76’ Άνταμ), Γουίλσον, Γουόλτερς, Παλάσιος, Κράουτς, Άιρλαντ, Ασαϊντί (62’ Αρναούτοβιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Έβανς, Κλέβερλι, Άντερσον (58’ Ερνάντεζ), Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ), Βαλένσια, Γιάνγκ

 

Η κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού, που έγινε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών της Τετάρτης, έφερε τη Σίτι αντιμέτωπη με τη Γουέστ Χαμ και τη Μαν. Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σάντερλαντ. Αυτό σημαίνει ότι ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι μπορούμε να δούμε μόνο στον τελικό.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν την εβδομάδα που ξεκινά στις 6 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς σε αυτή που αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ
Μαν. Σίτι-Γουέστ Χαμ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr