Home SPORTS NEWS Ψώνια από Ντόρτμουντ θέλει ο Μόις

Ψώνια από Ντόρτμουντ θέλει ο Μόις


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της νεότερης ιστορίας της. Από τότε που ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον εκκένωσε την καρέκλα του προπονητή έχει χαθεί η ελκυστικότητα των πρωταθλητών Ευρώπης του 1999 και του 2008.

Ωστόσο φαίνεται πως η εικόνα μπορεί να αλλάξει με την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Όπως είπε άλλωστε και ο Μόις υπάρχουν πολλά λεφτά στους κόκκινους διάβολους για μετεγγραφές. Και αυτά υπολογίζεται πως είναι 100 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο Σκωτσέζος τεχνικός θα κάνει τα… βασικά του ψώνια από τη Μπουντεσλίγκα και τη Ντόρτμουντ. Μπορεί ο Καγκάουα να μην έχει πετύχει ακόμα στην Αγγλία, ωστόσο πιστεύει ότι οι Ρόις και Γκιουντογκάν θα προσαρμοστούν πιο εύκολα. Ο Μόις είναι έτοιμος να προσφέρει 35 εκ. ευρώ για τον πρώτο και πέντε λιγότερα για τον δεύτερο για να τους φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Από εκεί και έπειτα το κέντρο χρειάζεται περεταίρω ενίσχυση με τον χρόνια ανενεργό Σονγκ της Μπαρτσελόνα να είναι ο επόμενος στόχος. Αν κάποια περίπτωση από αυτέ στραβώσει τότε υπάρχουν και οι εναλλακτικές των Μανγκαλά της Πόρτο και Μόντριτς της Ρεάλ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr